Има малко неща, които могат да вбесят уравновесен човек толкова,

...
Има малко неща, които могат да вбесят уравновесен човек толкова,
Коментари Харесай

Как да увеличим скоростта на WI-FI вкъщи

Има малко неща, които могат да вбесят балансиран човек толкоз, колкото бавния интернет. Този дребен буфериращ знак може да провокира неочаквани пристъпи на гняв. Една постепенно зареждаща уеб страница може да ви накара да се почувствате като че ли всяка вяра е изгубена.

За благополучие има няколко стъпки, които можете да предприемете, с цел да осигурите по-добър и по-силен Wi-Fi в дома си, множеството от които няма да ви костват нито стотинка.
Вещите, които пречат на безжичния интернет
Всеки в някакъв миг се е оплаквал от неприятен интернет. Причината може да бъде неприятно предоставена услуга, само че и предмети, които пречат на д...
Прочети повече
Централизирайте и повдигнете рутера

Позицията на рутера във вашия дом има огромно значение. Идеалното местонахождение е в средата на вашия дом, навън, надалеч от друга електроника, с оптималната видимост. Колкото повече стени, порти и други трудности има покрай вашия рутер, толкоз по-голям е шансът нещо да пречи на сигнала ви.

Преместете антените

Рутерите се оферират с един от двата вида антени, вътрешни или външни. Ако вашият рутер има две външни антени, пробвайте да ги позиционирате перпендикулярно една на друга - едната да е ориентирана отвесно, а другата - хоризонтално.

Приемането сред рутера и вашето устройство е оптимално, когато приемникът и предавателят работят в една и съща низина. Някои устройства имат отвесни антени, други имат хоризонтални. Наличието на две антени, ситуирани перпендикулярно, подсигурява, че безжичното приемане е оптимално.
Колко консуматори употребяват сателитния интернет на Мъск?
SpaceX, галактическата компания на най-богатия човек в света Илон Мъск, разгласи по какъв начин се развива сателитната интернет услугата Starlink, по в...
Прочети повече
Powerline мрежови адаптери

Включете адаптера покрай вашия рутер и го свържете към него посредством Ethernet кабел. Включете втория адаптер в стаята или зоната, където желаете покритие. Оттам можете да употребявате различен Ethernet кабел, с цел да се свържете непосредствено към вашите устройства или към интернет врата на втория рутер. Разширителите на мрежата Powerline работят по сходен метод, само че вторият (или всевъзможни допълнителни) адаптери излъчват безжичен сигнал, задоволително мощен за най-малко една дребна стая.

Настройки за сигурност

Много мрежи са оставени отворени и незащитени. Това освен е евентуална опасност за потребителите на тези мрежи, само че също по този начин може да аргументи трагично закъснение, с помощта на консуматори, които употребяват отворените мрежи и претрупват честотната лента посредством поточно предаване на видеоклипове или евакуиране на огромни файлове.

Влезте в администраторската страница на вашия рутер, като отидете до IP адреса на рутера в уеб браузър, след което използвайте идентификационните данни по дифолт за влизане. Това варира според от марката, само че нормално е доста елементарно за намиране, постоянно в долната част на самия рутер или в управлението на продукта. Изберете WPA2 като способ за криптиране и изберете ключова дума - нещо, което елементарно можете да запомните. Споделяйте паролата за мрежата си единствено с хора, на които имате доверие.
България с два пъти по-бърз мобилен интернет от Германия
Средната скорост на мобилният интернет в България е почти два пъти по-висока от тази в Германия. Това сочи информация в световната...
Прочети повече
Още от ТЕХНОЛОГИИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР