Принц Хари използва своята знаменитост, за да защити „Heart of Invictus“

...
Има малка част от сключването на сделки в Холивуд, където
Коментари Харесай

Има малка част от сключването на сделки в Холивуд, където кой стои зад даден проект – и с кого програмистът трябва да се приведе в съответствие – има по-голяма тежест от спецификата. Това изглежда определя продуцентското споразумение на Меган, херцогинята на Съсекс и принц Хари с Netflix, което дава плодове тази седмица с „Heart of Invictus“, документална поредица за игрите, посветени на ранени, болни и ранени ветерани.

Партньорството на стрийминг гиганта през 2020 г. с херцога и херцогинята на Съсекс очевидно изглеждаше моделирано след връзката му с продуцентската компания на Барак и Мишел Обама, Higher Ground. Всъщност Daily Mail злобно отбеляза, че двете споразумения са толкова сходни, че главният изпълнителен директор на Netflix Тед Сарандос „не си направи труда да предостави нови котировки за съобщението за пресата“, като на практика повтаря колко развълнуван е Netflix да работи с двойката.

Подобно на семейство Обама, които са спечелили Оскар и Еми за работата си, Хари и Меган изглежда са възнамерени да оставят отпечатък в повдигането на духа, просоциалното програмиране или това, което в миналото е било наричано (подигравателно, понякога) като „broccoli TV“ – тоест продукции, които са привидно добри за вас, ако им липсва комерсиален шум.

Красотата на услуга като Netflix, разбира се (или други предприятия за платена телевизия), е, че те могат да си позволят да финансират определен брой проекти в тази категория, осъзнавайки, че публичността и престижът от връзката им с високопоставени фигури ще оправдават инвестицията, намалявайки значението на това колко хора гледат.

Влезте в „Heart of Invictus“, проект с ясна страст за принц Хари, който играе важна роля в продукцията от пет части заедно с отделни истории, събрани от повече от 500 спортисти, представляващи 17 държави, които взеха участие в игрите в Хага през 2022 г. Холандия.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР