Има мъже, които изглеждат уверени, начетени и в момента, в

...
Има мъже, които изглеждат уверени, начетени и в момента, в
Коментари Харесай

Как да познаем мъжа, който се страхува от обвързване?

Има мъже, които наподобяват уверени, начетени и сега, в който стане въпрос за връзка – просто бягат

Защо се получава по този начин и по какъв начин можем да познаем такива мъже, тъй че да не ги подплашим? Отговорът на този въпрос ще научите в идващите редове.

Не си мислете, че вие сте отговорни за неговото бягство

Има мъже, които са страхотни на първа среща, само че след това няма втора. Други пък вършат секс 2-3 пъти и изчезват. Трети са подготвени да поддържат връзка с години, само че стане ли въпрос за брак – бягат незабавно. Случва се една жена да прояви огромен интерес към мъж и най-после отново остава разочарована. За да не се получи по този начин и с вас, би трябвало да можете да разпознаете мъжа, който се опасява да обича, написа.

Някои господа са склонни да създадат компромис със себе си и те несъмнено си костват напъните. Други обаче просто не са склонни да „ ремонтират “ себе си и по-добре да си тръгнете още преди да са посочили сензитивната си страна. Разпитайте го по какъв начин са били предходните му връзки. Това, което е доста значимо, е да не слагате виновността върху себе си за безобразното му държание.

Неговият метод на мислене е друг от вашия

Възможно е всичко, което виждате като израз на обич и обвързаност, в неговото схващане да са по-различен метод. Той да ги вижда като тип клопка и метод да го омотаете в мрежите си. Затова е значимо вие да диктувате разпоредбите. Той може да желае бързо развиване на връзката, само че единствено бавните и премерени дейности са основа на дълготрайни взаимоотношения. Не бързайте да се разкривате, примирявате и да скачате в леглото му.

Не се предавайте на фантазиите си, че любовта ви ще го промени. Не, това няма да се случи, само че вашата самостоятелност може и да успее.

Ако се държите майчински, ще го задушите

Ако започнете да се притеснявате за всяко нещо или пък да чистите след него, вие наподобявате на негова майка. Просто не го правете, оставете го да бъде сътрудник до вас, а не дете. Не му позволявайте да се държи с вас все едно сте му брачна половинка и сте длъжна да вършиме всичко, а той ви е посетител.

Не забравяйте, че някои мъже единствено смъкват звезди. Преценете го по отношение на неговите дейности, а не съгласно това, което ви споделя. Не предприемайте трайни промени в живота си въз основа на думите му, а не на дейностите. Също по този начин, в случай че не сте в сериозна връзка, то не се лишавайте от опцията да разширите контактите си със стойностни мъже.

Ако не се държи добре с вас, просто си тръгнете. Тежкото минало не е опрощение. Не забравяйте, че вие сте централна фигура във вашия живот. Така че се грижете за себе си, бъдете рационални, доверете се на интуицията си и градете връзката постепенно и решително.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР