Има мъже и жени, които не дават сърцето си толкова

...
Има мъже и жени, които не дават сърцето си толкова
Коментари Харесай

3-те зодии, които се влюбват рядко, но за цял живот

Има мъже и дами, които не дават сърцето си толкоз елементарно.

Дали поради предходна болежка, дали поради нерешителност, или просто тъй като това е в кръвта им.

Има няколко зодии, които са тъкмо от този вид - те се влюбват доста рядко, само че създадат ли го, позволен ли някого до най-съкровените гънки на душата си, то е за цялостен живот.

Вижте кои са те в новото видео от канала "Видео хороскоп " във Vbox7.

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви и колкото и да са отворени към света, не обичат да позволяват никого до себе си. Разбира се, като се изключи тези, които те самите са разрешили и са поискали.

Стрелците не са хора, които можете да накарате да се влюбят. Ако те са решили, че вие не сте верният човек - няма да съумеете да осъществите проекта си. Стрелците желаят да имат до себе си също толкоз свободомислещ дух, с цел да се усещат щастливи.

Проверете хороскопа си за през днешния ден и на следващия ден в Edna.bg.

Лъв

Лъвовете не са от хората, които елементарно биха се тормозили, или да изпитат стеснение от някого. Всъщност единственият човек, пред който те са себе си, е избраникът на сърцето им.

Представителите на този зодиакален знак обожават да получават обич от всички страни и по разнообразни способи, по тази причина за тях е мъчно да останат с един човек. Не за друго, а тъй като няма по какъв начин да открият всички качества, които търсят единствено в една персона. Но намерят ли пасващата половинка, вечно е.

3-те магнетични зодии, на които никой не може да устои

От какво се впечатлява и ласкае най-вече всяка зодия

3 несъвместими зодиакални двойки, сред които пламва обич

Водолей

Водолеите мъчно се отпускат в непозната компания и не обичат да демонстрират същинската си нежна страна пред доста хора. Тя е непокътната единствено и само за най-смелите, които са подготвени да се преборят за сърцето на Водолея.

Всъщност по този начин те самите дефинират кой си заслужава и кой - не. Ако сте задоволително непрекъснати в желанията си, ще имате удоволствието да ви обича Водолей.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР