Има ли връзка между войната в Украйна и извънземните? Дали

...
Има ли връзка между войната в Украйна и извънземните? Дали
Коментари Харесай

НЛО се намесил във войната между Русия и Украйна?

Има ли връзка сред войната в Украйна и извънземните? Дали нова висша цивилизация не се пробва да предотврати възможна нуклеарна война, която би унищожила планетата?

Конспиративните теории за войната сред Русия и Украйна получиха нов подтик с публикуването на отчет, в който се загатва за съществуването на НЛО в небето на Киев. В отчета, оповестен неотдавна от учени от Киевската астрономическа обсерватория (КАО), се разказват " забележителен брой обекти, чието естество не е ясно ", в това число няколко по този начин наречени " призраци ", които се появяват изцяло черни в небето и наподобява, че минават през атмосферата със скорост до 53 000 км/ч – към два пъти по-бързо от междуконтинентална балистична ракета.

Авторите на отчета разказват тези обекти фантоми като НЛО – пожеланото от научната общественост название за неидентифицирани летящи обекти, – без да се пробват да изключат по-очевидни пояснения, като съветски спътници, безпилотни апарати или ракети. Докладът за неидентифицирани летящи обекти, прелитащи над небето на Украйна, обаче беше публично отритнат от Националната академия на науките на Украйна (НАНУ), като формалните лица се базират на " обилни неточности " в методите и резултатите от отчета.

" Обработката и интерпретацията на резултатите са осъществени на несъответстващо научно равнище и със обилни неточности при определянето на дистанциите до следените обекти ", написа група учени от НАНУ в изказване, публикувано до обществеността. В отчета си откривателите от Киевската астрономическа обсерватория проучват наблюденията на странни, бързо движещи се обекти, засечени от една от двете обсерватории покрай Киев.

Екипът дефинира дистанцията, размера и скоростта на тези обекти въз основа на количеството фонова светлина, която всеки от тях, наподобява, е блокирал, като стига до заключението, че доста от мистериозните обекти са били с размерите на аероплан, само че са се движили през атмосферата със скоростта на галактически транспортен съд. Въпреки това, анализирайки данните единствено от един телескоп, откривателите, наподобява, са планували неопределено дистанциите и местоположението на тези обекти и по този метод са оценили неправилно размерите и скоростта на обектите, споделя Ави Льоб, астрофизик от Харвардския университет, който неотдавна разгласява сериозна публикация за отчета.

Още по-странното е, че съгласно непотвърдени известия в съветски медии на 28 февруари неидентифициран летящ обект затворил небето над Санкт Петербург и принудил управляващите да задействат проект " Килим ". Според информация в медиите летище " Пулково " в съветския град е спряло напълно работа за няколко часа, а най-малко 15 полета са били забавени поради изключителната обстановка. Няколко самолета даже са се върнали към местата, откъдето са изхвърчали. Руски издания твърдяха, че повода е НЛО, наподобяващо на огромен дрон, което е било видяно на разстояние 160-200 км от Санкт Петербург. Руските управляващи незабавно вдигнали във въздуха два изтребителя – Су-35 и МиГ-31, които трябвало да ревизират обстановката. " Звуците от изтребителите бяха като на церемониал ", обявиха очевидци. Пътници пък са били сваляни от самолетите. " Всички седим на борда на машината, аргументи за закъснението не ни бяха обяснени ", споделя руснак, който чакал да потегли за Москва.

По-късно съветското министерство на защитата разгласи, че небето над Санкт Петербург е било затворено за образование. " Дежурните сили за противовъздушна защита организираха подготовка над Санкт Петербург за взаимоотношение с гражданските органи за надзор на въздушното придвижване. В тренировката участваха изтребители, които отработиха разкриване, прехващане и идентифициране на хипотетичната цел на нарушителя ", оповестиха от съветското МО. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обаче не назова аргументите за затварянето на въздушното пространство, само че увери, че Владимир Путин разполага с цялата информация по този въпрос, написа " Ретро ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР