Има ли връзка между това, че Георги Ушев е съдията,

...
Има ли връзка между това, че Георги Ушев е съдията,
Коментари Харесай

Има ли връзка между Нотариуса и евтините имоти на Героги Ушев?

Има ли връзка сред това, че Георги Ушев е съдията, който е, оправдал Нотариуса за кражбата на „ делото Крашевски “ от Върховен касационен съд и също по този начин е притежател на улта евтини парцели в Банкя? В това се усъмняват от BIRD.

SafeNews разгласява постът им без редакторска интервенция:

Георги Ушев беше осветлен неотдавна като съдията, оправдал #Нотариуса за кражбата на „ делото Крашевски “ от Върховен касационен съд. Съдия Ушев след това стана началник на спецсъда, а доста бързо по-късно беше конфигуриран и за началник на Апелативния #спецсъд. В това си качество той е разписал 150 позволения за подслушвания на магистрати – без обаче от това да произтече нито едно досъдебно произвеждане или обвинителен акт. Пита се в задачата, къде са отишли тези СРС и ВДС и КОЙ ли си ги пази в касата за персонално прилагане? В тази връзка (или напълно без връзка) припомняме следствие за евтините парцели на съдията Ушев в #Банкя, част от абсурда #Апартаментгейт.

Но колкото повече, толкоз повече – както би споделил МечоПух, пардон, Еврото

Защото на втора и последна инстанция Нотариуса също е оневинен – от съдия-докладчик Владимира Янева. А ние помним по какъв начин Янева също разписваше СРС-та на кг. Съвсем без връзка припомняме наше следствие и за нея – и по какъв начин след осъждането и уволнението и от правосъдната система тя се преквалифицира в строителен бизнесмен. Хубаво е, а скоро ще бъде и готово – както можете да видите от фотографията по-долу.

Според следствие на „ Бивол “ Ушев е купил двап имота в Банкя по 12 евро на кв. м. е. през 2017 година Шефът на Специализирания углавен е сключил добра договорка. Справка в уеб страниците за продажба на парцели демонстрира, че УПИ в Банкя доста мъчно може да се откри на цена под 50 евро.

Освен това в декларацията на Георги Ушев липсва дребна жилищна постройка от 19 кв. м., която прочее липсва и във вписването в Имотния указател

Двата имота са (са прилежащи, като единият от тях е с лице към ул. Стефан Стамболов. В съседство има първокласна къща с басейн, която обаче липсва в Кадастралната карта.

Преди няколко дни Георги Ушев разяснява по бТВ тематиката с Апартаментгейт по този начин:

“Няма по какъв начин да разясня “Апартаментгейт ”, защото няма по какъв начин аз да правя такива инспекции. Не знам детайлите по тези случаи. Нека да изчакаме да завършат инспекциите. Нито средствата, нито жилищата на сътрудниците мога да разясня ”

Източник: BIRD
Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР