Има ли трусове в ДПС? Този въпрос си задават от

...
Има ли трусове в ДПС? Този въпрос си задават от
Коментари Харесай

Ахмед Доган със специално обръщение към Карадайъ на празника на Руен

Има ли земетресения в Движение за права и свободи? Този въпрос си задават от много време гласоподавателите на партията. Причината е, че водачът Мустафа Карадайъ не се появява на честванията на така наречен майски събития в общини, ръководени от кметове на Движението. Той се опита да опровергае тези спекулации точно от Руен, където през днешния ден означават своя празник.

Цялата парламентарна група на Движение за права и свободи, отпред с Карадайъ, се появи в общината, с цел да покажат, че партията е обединена и няма никакви проблеми.

Почетният ръководител Ахмед Доган е изпратил и приветствен адрес, който по-скоро е обръщение към водача Карадайъ, в сравнение с към Общината по случай празника.

" Уважаеми, господин ръководител, скъпи депесари, на първо място желая да Ви поздравя по отношение на майските събития през 1989 г. 

Вашият политически кураж, битката ни за главните права и свободи на човек, постави началото на демокрацията в България. Поздравявам Ви за вашата безрезервност и решителност. 

Второто, което желая да споделя с вас, са моите паники и терзания от най-новите изкривени форми на демокрацията в България. 

Има политически сили, които основават нови разграничителни линии и целеустремено подклаждат езика на омразата. Една от техните цели на тази разрушителна активност още веднъж е Движението за права и свободи и неговият ръководител господин Мустафа Карадайъ. Искам ясно да заявя, че всяко посягане против ръководителя на Движението за права и свободи е посягане против Движение за права и свободи и неговите гласоподаватели. 

Движение за права и свободи би трябвало да устои на политическите обрати на времето, а нашият ръководител Мустафа Карадайъ да продължава да ни съставлява решително, рационално и перспективно. 

Благодаря ви за вниманието! Обичам ви! 
Винаги ваш Ахмед Доган ", се споделя в приветствения адрес. 

И освен Ахмед Доган отбрани Карадайъ. Всички публични посетители от партията в речта си акцентираха, че похищението против водача Карадайъ е похищението против Движение за права и свободи, цитира Флагман.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР