Има ли шанс за нова връзка между щерката на Глория

...
Има ли шанс за нова връзка между щерката на Глория
Коментари Харесай

Старата любов ръждяса: Симона разпердушини Дани Милушев

Има ли късмет за нова връзка сред щерката на Глория и някогашния й

Симона Загорова опроверга всевъзможни клюки, че се е събрала с бащата на детето си в изявление, което даде за новата си ария.

Преди дни Симона Загорова навърши 26 година, като означи празника с премиера на поп-фолк балада. Тогава тя чества с другари вкъщи и сподели фотоси от празника си. На фотосите Симона е в гръмък розов костюм, показващ едно от огромните достижения на певицата в последната ѝ година - влизането в съвършена форма. Сред гостите на празника на Симона са нейни приятелки, както и майката Глория и бабата на младата певица.

През лятото плъзнаха клюки, че тя се вижда скрито в Слънчев бряг с Дани Милушев, от който има дъщеричка. Певицата обаче отхвърли за възраждането на остарялата тръпка. Тя призна, че се въодушевява от любовта, само че категорично посочи:
    " Не е остаряла обич ", а на въпроса: " Имаш нова обич? се засмя многозначително. Загорова не скри, че е претърпяла трагично раздялата с Дани, по тази причина и написала последната си ария " Остани " на един мирис. Тя е създател и на музиката, и на текста, а записът направила в домашното студио на мрачно, написа Hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР