Има ли сблъсък между класическия Холивуд и новите времена с

...
Има ли сблъсък между класическия Холивуд и новите времена с
Коментари Харесай

Том Круз е на корицата на юнския Биограф“

Има ли конфликт сред класическия Холивуд и новите времена с техните правила? В юнския си брой „ Биограф “ се пробва да отговори на този въпрос и да потвърди, че звездата от 141-ата му корица – Том Круз – е в предните редици на контрареволюцията на положителното остаряло кино против парадоксите на насажданата „ политкоректност “. Анализирайки личността и кариерата му, най-четеното българско списание прави обзор и на 20 от най-емблематичните филми на екшънгероя до момента.

В броя, който към този момент е на пазара, холивудската тема се добавя и от просторен материал за звездата от „ Джон Уик 4 “ Киану Рийвс, който към този момент е бил звезда от корицата на „ Биограф “.

Големи интервюта-изповеди с певиците Тони Димитрова и Еделина Кънева са измежду другите акценти в юнското издание. Списанието и интервюира и новият притежател на почетен „ Аскеер “ – сценографа Светослав Кокалов, както и професорката по история Искра Баева, която аргументира гледните си точки за войната в Украйна и днешната геополитика.

В огромен ретроспективен етюд списанието връща загатна и за именития футболист Георги Аспарухов, който тази пролет можеше да чества 80-годишен празник, в случай че злополуката на Витиня не бе лишила живота му преди 52 години. „ Биограф “ отдава респект и на огромната българска актриса Емилия Радева, умряла неотдавна на напреднала възраст, както и на първата дама на английската историческа литература – Хилари Мантел, която също към този момент не е сред живите.

Любопитен е и сюжетът за Ружа Игнатова – българката, която забърка измамата на новия век. Не е пропуснато и показване на сензационната нова книга-дневник на Лили Иванова, която изнесе по неин мотив паметен концерт в Народния спектакъл на 19 май.

Цената на списанието остава непроменена на инат на инфлацията - единствено 8 лв.. " Биограф " е в продажба от петък по всички вестникарски павилиони и бензиностанциите в страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР