Има ли съвършено червило, което да обикнеш моментално? Да, има!

...
Има ли съвършено червило, което да обикнеш моментално? Да, има!
Коментари Харесай

Avon Mark представя новото си течно червило – мат и глос

Има ли напълно червило, което да обикнеш мигновено? Да, има! Avon показва новото течно червило от серията Mark, което идва в два изкусителни разновидността - мат и глос и 20 дръзки нюанса! Готови ли сте да се превърнете в център на вниманието? Кой сподели, че не можете?

Козметичната компания разнообразява продуктовата си гама с течно черивило със особено създадена революционна формула с гелообразна основа, която резервира трайността си в продължение на часове и подарява устните с хидратация и комфорт. Наситените пигменти за идеално покритие ще се погрижат да се радвате на натоварен цвят, а специфичната четка с форма на елмаз ще ви помогне да изваяте устните си точно като експерт.

Талантливата Поли Генова показва новото течно червило на Avon с една доста друга визия! Женствена и нежна, тя избира блестящо алено, с цел да трансформира устните си в главен акцент. Не се колебайте да последвате образеца й! Течното червило на Mark идва в 10 изкусителни матиращи и 10 блестящи глос нюанса в настоящите за есента цветове, с цел да може всяка дама да открие разновидността за себе си.

Перфектният мат ще се погрижи да ви обезпечи красиво подчертани устни с компактно покритие и кадифен свършек. За разлика от доста други матови червила, течното червило Avon Mark не изсушава устните, а обезпечава хидратация и комфорт с формула, подсилена със сладостен плодов мирис. Перфектен избор за дълъг ден или грациозен мотив.

Ослепителният глос пък ще ви обезпечи дългогодишен кондензиран искра с часове, без да изсъхва или да се разтича. Течната формула на червилото и прецизната четка ще ви оказват помощ да покажете повече креативност в грима си за празненство вечер или среща с близки другари.

Професионалният гримьор на Avon - Алина Манова споделя своите усещания от новите течни червила Avon Mark. " За мен е наслаждение да работя с всичките 20 луксозни нюанса. Като кутия с разнообразни бонбони са. Лилавите тонове са водеща наклонност в грима тази есен, алените пък, са класика и постоянно са настоящи. Личните ми фаворите към този момент са Passion it и Rockstar. Най- хубавото е, че добре се блендират и това ще ви разреши да създавате комбинации от два или три цвята. Съветвам ви, да пробвате! "

Научете повече при своя предатавител на Avon или на www.avon.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР