Има ли причини ръководството на университета, в това число и

...
Има ли причини ръководството на университета, в това число и
Коментари Харесай

След прекъсната среща на Бачийски със студенти: Какво изплаши Пламен Моллов?

" Има ли аргументи управлението на университета, включително и ректора му - Пламен Моллов да се тормозят от тематиката битка с корупцията? Има ли и други сходни случаи в Университета по хранителни технологии или това е казус? Смятаме, че студентите заслужават достъп до познание и насъбран опит и не е редно един ректор да пречи поради субективни фактори, както и да политизира тематика, от която студентите са желали да получат само познания ".

Тези риторични въпроси задават от " Продължаваме промяната ", откакто поканата за среща къмдепутата Константин Бачийски от студенти на Университета по хранителни технологии в Пловдив беше осуетена ненадейно от ректора на ВУЗ-а, Пламен Моллов.

Припомняме, че абсурдът стана медийно притежание откакто Моллов в качеството на управление на висшето образователно заведение разпространява по записи и информация за срещата на студентите с народния представител.

Събитието беше инициирано от Студентски съвет на тематика благоприятни условия за бизнес развиване и битка с корупцията – тематика, с която Константин Бачийски доби огромна известност през последните години с разкритията си и дейното му присъединяване в Антикорупционната комисия в 47-то Народно събрание. Въпреки писменото мнение и на самите студенти, срещата беше прекратена със скандал от самия ректор Моллов и дефинирана като политически ПР.

От „ Продължаваме Промяната “ дефинираха дейностите на Пламен Моллов като непозволени.

На лекцията Константин Бачийски е сложил въпроса, кое е наложило грубото спиране и за какво не е оставен да приказва, изключително на такива настоящи тематики като битката с корупцията.

Не е загадка обаче, че Бачийски и Моллов се познават точно около активността на бургаския народен представител в Комисията.

Той беше измежду най-активните в борбата по отвоюването на независимостта на контрола на граничния пункт „ К. Андреево “ от частни ползи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР