Има ли политически разногласия в БСП и кой остана обиден

...
Има ли политически разногласия в БСП и кой остана обиден
Коментари Харесай

Деница Златева: И да има нотка на обида заради евролистата, ще я преодолеем

Има ли политически различия в Българска социалистическа партия и кой остана афектиран след 9-часовия пленум на партията за реденето на листата за евровота - с коментар по тематиката в студиото на " Още от деня " гостува Деница Златева - зам.-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия, седма в листата на Българска социалистическа партия за евровота.

На пленума през вчерашния ден победи демокрацията в партията, в последна сметка волята на Народно събрание е по какъв начин да бъде подредена листата. Имаше напрежение, само че не бих споделила, че пленумът беше инфарктен. Излизаме с готовност и хъс да победим на изборите, безапелационна беше Златева.
Деница Златева - зам.-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия: Не считам, че имаше ядосани и афектирани. Волята на Народно събрание пренареди листата, само че даже и да е имало някаква нотка на афектирани, сме задоволително мъдри да я преодолеем.
Корнелия Нинова би била неодобрена, в случай че напълно листата е отхвърлена, имаме двама души разлика в двете листи, изясни Златева. По думите й, не е значимо мястото на което се намираш, а какво ще дадеш на самата акция.

Относно поставения на четвърто мястото Иво Христов, който е шеф на кабинета на президента, Златева съобщи, че той е човек с доста блестящо изразени леви позиции и това няма връзка с поста му в президентската институция.
Деница Златева - зам.-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия: Не очаквайте, че президентът и Българска социалистическа партия непрестанно стиковат позиции и надали не има " червен телефон " сред двете централи.
Златева разяснява и тематиката за връзките на Българска социалистическа партия с европейската партия ПЕС.
Деница Златева - зам.-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия: С ПЕС поддържаме извънредно положителни връзки, преди две седмици имахме взаимно образование, сред нас няма разлом, няма напрежение. Самата аз бях неприятно сюрпризирана от коментара на господин Станишев, че надали не партията е антиевропейска и вършим подарък на ГЕРБ с тази листа.
Аз разбирам може би персоналната му засегнатост първоначално, че не е бил подложен в листата, само че в последна сметка нашата интернационална активност не е резултат единствено на напъните на един човек, добави още Златева.

Вижте целия диалог във видеото!
 Българска социалистическа партия утвърди евролистата си, Сергей Станишев е на пето място Българска социалистическа партия утвърди евролистата си, Сергей Станишев е на пето място
Българска социалистическа партия утвърди листата си за евровота. Заседанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия продължи близо 11 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР