Има ли някой в ​​целия свят, който да не е

...
Има ли някой в ​​целия свят, който да не е
Коментари Харесай

Треньорът на Джей Ло: Дженифър е педантична във всяко едно отношение и ДА - това работи!

Има ли някой в ​​целия свят, който да не е учуден от свръхестествено младата Дженифър Лопес? От главата до петите, в нея няма нищо, което да не е чисто съвършенство. На 52 години нейното тяло – изпипано, плътно и закръглено – е храм, пред който всички ние да се покланяме.

Но по какъв начин го реализира? Какво е належащо, с цел да поддържа формата си и да спре стрелките на часовника, с цел да наподобява постоянно млада? Един треньор на звезди, с който тя работи, е основаният в Ню Йорк Дейвид Кирш, който споделя нейната загадка. „ Независимо дали работите с Дженифър Лопес или с някой различен, има една остаряла библейска фраза, която гласи „ гледай, слушай и учи ”. Това са доста мощни думи “, споделя той. „ Твърде елементарно е да се съберат поредност от извършения, които просто да се следват по-късно. По-важното, обаче е, когато избирате подготвителен режим, треньорът ви да ви следи, с цел да види от какво имате потребност и какъв брой сте подготвени да се ангажирате с тренировките ”.

С 35 солидни години в промишлеността и лист с клиенти, включващ също Кери Уошингтън и Кейт Ъптън, Кирш споделя, че положителният треньор е този, който схваща интуитивно от какво се нуждае индивидът физически, умствено и духовно. „ Това е, което постоянно липсва – разочароващо е, че този аспект на образованието се премълчава “, споделя той. „ Тайният сос “ за сполучлива връзка треньор-клиент са 360-градусовите резултати, прибавя той.

И по този начин, по какъв начин се реализират резултати като тези на Дженифър Лопес? Вижте в галерията.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР