Има ли някой, който си спомня Елена Кучкова?! Като име

...
Има ли някой, който си спомня Елена Кучкова?! Като име
Коментари Харесай

Забравената Елена Кучкова отново драпа за внимание!

Има ли някой, който си спомня Елена Кучкова?! Като име може би звучи познато на неколцина, само че сме уверени, че никой не си спомня с какво тъкмо беше известна тя. Е, да напомним - тогавашна плеймейтка, съумяла да се набута в Къщата на братята.

От доста години Кучкова е отвън светския живот и светлините на прожекторите, защото си откри мъж, роди му две отрочета и даже живееше в Германия. Едното от децата й се появи през 2018-та, а другото две годинки по-късно. Таткото е предприемача Илиян Димитров.

Откакто Елито срещна мъжа си, тя заряза мрежите и спря да си демонстрира прелестите за щяло и нещяло - нещо, което не пропускаше да прави преди. Наскоро обаче тя се появи още веднъж в нета, демонстрирайки в каква добра форма е. Снимката е от фитнеса, а Еленка се кипри уместно.

Близки до обкръжението й обаче хвърлиха бомбата с разкритието, че Кучкова е отново на " пазара " в търсене на нов мачо, защото предприемачът й парясал. Дошла му в повечко с непрестанните си прищявки и лиготии, а и знаем, че в никакъв случай не е блестяла откъм умствени качества.

Въпреки че в профила й написа, че живее в Германия, в последно време Кучкова е компактно у нас, което също навежда на мисълта, че има " нещо мрачно в Индия ".

" Като нищо я е разкарал индивидът, само че и доста я изтърпя. Да живееш с подобен вид лигли не е лесна работа, за медал си е ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР