Има ли нещо по-хубаво от това двамата в една връзка

...
Има ли нещо по-хубаво от това двамата в една връзка
Коментари Харесай

Когато мислите еднакво: Лидия споделя мъдри сторита на Наско Колев, той я учи на баскетбол

Има ли нещо по-хубаво от това двамата в една връзка да мислят еднообразно? Абсолютно не! А още по-хубаво е, когато двамата обичат да прекарват свободното си време по един и същи метод.

Като Лидия и Наско Колев да вземем за пример. За двамата към този момент няма никакво подозрение, че са дружно. Даже бихме споделили, че за звездна връзка връзките им не престават впечатляващо дълго време. Само преди 8 месеца те бяха на зимна отмора дружно, а не щеш ли през днешния ден споделят едни и същи отзиви за гласуването и изборния развой:

 https://www.instagram.com/lidia_alpha/

Виж още: Непълнолетна от Мозамбик се бори за купата " Мис Пазарджик " и още топ претендентки

Сторито нагоре e споделено от Лидия, а в най-горната му част виждаме и кой е създателят му. Няма да се задълбаваме в смисъла на написаното, тъй като задоволително хора се изрекоха за изборите. 

Нещо друго обаче прави усещане. В последните си фотоси Лидия демонстрира, че е преоткрила един спорт - баскетбола. Нужно ли е да споделяме, че Наско Колев се занимаваше професионално с баскетбол?

Иначе Лидия се върна от заслужена лятна отмора. На нея тя се отдаде на цялостен релакс, като размени шумните клубове и празненства с тишина и фамилна атмосфера. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР