Има ли начин да продължиш живота си по старому след

...
Има ли начин да продължиш живота си по старому след
Коментари Харесай

„Писма от Антарктида“ – пътешествие до най-студените моменти от живота и надеждата за топлина

Има ли метод да продължиш живота си както досега откакто се случи нещо, което го трансформира вечно? А какво правиш, когато нямаш сили да кажеш да най-близкото си създание, че и неговият живот към този момент в никакъв случай няма да е същият?

Ако решиш да се преструваш, лъжата няма по какъв начин да продължи дълго – не и без да разбиеш нечие сърце, а дружно с него - и своето. Това ще научат по сложния метод героите в новия български филм „ Писма от Антарктида “.

Историята в него е простичка, само че прочувствена. Диана губи брачна половинка си поради безразсъден случай, само че няма сили да заяви трагичната вест на сина си Ники . Вместо това майката се старае оптимално да поддържа версията, че бащата се намира на експедиция в Антарктида .

Докато Диана написа имейли от името на брачна половинка си, опакова колета и търси подобаващите дарове, които той би изпратил от остров Ливингстън, тя стартира да се движи по тъничък лед, който в един миг заплашва живота на сина ѝ и нея самата.

Поведението ѝ граничи с полуда, бихме си помислили на моменти, само че както споделя edna основна героиня в различен филм, който неотдавна излезе по кината, „ майчинството е психологично заболяване “. В този смисъл „ Писма от Антарктида “ може да послужи като предизвестие за всеки сегашен и предстоящ родител за силата на дейностите му и противоположния резултат от желанието да защищити децата . Без да съди строго, филмът показва и другата позиция, която ни оказва помощ да разберем претекстовете на един родител в такава обстановка.



Едно от най-големите преимущества на лентата е естествената актьорска игра , която не залита в преиграване макар мелодраматичните моменти. Ирмена Чичикова („ Виктория “, „ Аз съм ти “, „ Въздесъщият “) в ролята на Диана е еднообразно уязвима и студена, когато се постанова, и основава жизнерадостен портрет на една жена, която е подготвена да жертва всичко, с цел да запази нежното сърце на детето си цяло.

 Писма от Антарктида Лента

„ Писма от Антарктида “ е кино дебют за Симеон Ангелов, който е дребната огромна звезда тук . Той е сърцето на кино лентата и се трансформира в мотора на действието с будния разум и досетливост на героя си Ники .

В лентата виждаме и познати лица като Диана Димитрова („ Откраднат живот “) като Мария, другарка от детство на основната героиня, и участник в паралелната сюжетна линия, където лъжите също са налице. Мая Бабурска ни слага на мястото на госпожа Андреева, класната на Ники , а сцените с нея рисуват картина на актуалните проблеми в учебно заведение, които занимават родители, учители и възпитаници.

 Писма от Антарктида Лента

Интересно допълнение към екипа пред камера е полярният откривател проф. Христо Пимпирев , който се появява с действителния си облик като лидера на експедицията. Актьорът Иван Стаменов е един от учените, който също ще бъде замесен в връзките сред Диана и нейния наследник.
 Нежността, за която постоянно забравяме, само че заслужаваме Edna предлага Нежността, за която постоянно забравяме, само че заслужаваме
Въпреки мрачната си тема „ Писма от Антарктида “ въпреки всичко съумява да остане приказка за възрастни, която носи лъч светлина. Филмът преглежда методите, по които сме способни да допричиняваме контузии, тъй като както знаем, пътят към пъкъла е посипан с положителни планове – а постоянно няма по какъв начин да намерим амнистия, без да минем първо оттова.

„ Писма от Антарктида “ е в кината от 11 октомври с пропагандатор „ Лента “. Филмът е следващата кино продукция, зад която като сътрудник застава и Нова Броудкастинг Груп като част от дълготрайната тактика на медийната група за поддръжка на българските филми на всички платформи.

Следете Фейсбук страницата на Edna, с цел да разберете по какъв начин може да си спечелите двойна покана за церемония премиерата на „ Писма от Антарктида “ през октомври!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР