Има ли желание, има и начин! - с това мото

...
Има ли желание, има и начин! - с това мото
Коментари Харесай

Ансамбъл-девойки: Има ли желание, има и начин

" Има ли предпочитание, има и метод! " - с това мото девойките от националния ансамбъл-девойки нападнаха финалите на обособените уреди на мощния интернационален шампионат по художествена гимнастика за Купа " София ".

И грациите съумяха! След бронза в многобоя през вчерашния ден (5 април), те завоюваха и.

Снимка: БФХГ

Третия спортен ден може да гледате директно по RING, на уеб страницата btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG.

Бяхме много спокойни. Два дни бяхме на този терен, имахме повече опит. Много искахме да си вземем медалите и успяхме. Бяхме доста стимулирани и искахме да изиграем съчетанията по най-хубавия метод ", обявиха девойките след церемонията по награждаване.

" Има ли предпочитание, има и метод. Това е огромният спорт, болежка има постоянно. Все отново това е съревнование и адреналинът е огромен. Трябва да бъдем още по-смели, спокойни и уверени за по-напред. Най-щастливи ни прави това, че на финалите успяхме да си изиграем и двете съчетания както можем ", прибавиха още Камелия Петрова, Мария Стаменова, Кристиана Дойчева, Гергана Трендафилова, Александра Василева, Сузан Пуладиан и Кристина Кърчева.

Доволни, само че без непотребна еуфория и заредени за работа и оптимизъм, бяха треньорът на девойките Вяра Ваташка, нейната помощничка бронзовата медалистка с ансамбъла от Игрите в Рио де Жанейро Цветелина Найденова и хореографът Георги Аспарухов.

" Много сме щастливи и удовлетворени от днешното показване на девойките. Всъщност могат и още по-добре, надяваме се на идващото съревнование да го покажем. Нашата оценка за през днешния ден е отлична. Справиха се децата ", съобщи Ваташка.

" Те демонстрираха през днешния ден, че са състезатели и могат да се преборят за златния орден. За това ние сме още по-горди от тях ", добави Найденова.

Снимка: БФХГ

" Най-големият принос е техен, тъй като слушат забележките, извършват и напредват ", заключи Аспарухов.

Гледайте всички съчетания директно по RING, на уеб страницата btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG. Ще може да им се насладите, без значение в коя страна сте!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР