Има ли изход от скандалите, попита водещият на предаването Панорама

...
Има ли изход от скандалите, попита водещият на предаването Панорама
Коментари Харесай

Борисов: Няма да хвърля кърпата, защото от другата страна няма нищо

Има ли излаз от свадите, попита водещият на предаването " Панорама " Бойко Василев премиера Бойко Борисов. Всеки решил, че всичко му е позолено - оставки и носене на отговорност. Гарантирам на жителите, че няма да остане ненаказан човек. Министерство на вътрешните работи, прокурори работят - а някои тарикати или ще върнат парите, или ще им конфискуват къщите - в случай че има закононарушения ще им се търси отговорност. Докрай ще бъде направено всичко, с цел да възтържествуваа справедливостта. Виновните - ще връщат пари или ще им конфискуват тези къщи.

Много брутално ще работя, безапелационен е Борисов.

Никога не съм отишъл на никой мой министър на посетители, и това може би е неточност. Не знам кой къде живее, неточност е, че не съм се интересувал, призна Борисов.

Имам си къща, там съм се родил и там ще умра. Къщата ми в Банкя всеки я знае. Нито съм бил богат, нито ще стана по-богат.

Това не е диагноза за цялата власт, безапелационен е обаче министър председателят. Партията ни толкоз доста е направила, не може да поеме виновността. Всичко национални произшествия по кое време са станали - Българска комунистическа партия, Българска социалистическа партия, а в този момент ни гонят за един апартамент и асансьор.

Но в този момент ще има оставки колкото би трябвало. А Цветанов заличи с едно деяние всичко което е направил до момента.

Няма да хвърля кърпата, тъй като от другата страна няма нищо. Видяхте по какъв начин щяха да се изядат около евроизборите. Та те се ненавиждат един различен. Но те не са ми проблем, проблем ми е моята партия, която би трябвало да подредим, разяснява министър председателят.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР