Има ли граници, които властта не би преминала, за да

...
Има ли граници, които властта не би преминала, за да
Коментари Харесай

1995-2019: пълното овладяване на България

Има ли граници, които властта не би минала, с цел да се разправи с съперниците си и да отбрани териториите си? Този въпрос рядко е отеквал по този начин ясно, както след събитията от последните дни.

" Оптимистичната " позиция

В множеството мнения се обрисуват две съществени гледни точки. Едната е, бих споделил, страхливо оптимистична. Или най-малкото - не толкоз песимистична, колкото другата. С две думи тя гласи: това е дъното, повече няма накъде.

Когато кафявата интернет-бухалка на властта пусна голите фотоси, с цел да изнудва един от претендентите за кмет на София, а по-късно най-различни медии се възмутиха и разграничиха от нея, мнозина показаха нежна вяра, че по този начин повече няма по какъв начин да продължава и че е пристигнал денят, след който към този момент най-малко ще е ясно какво НЕ е публицистика.

После, когато се разигра сюжетът с „ готвения прелом “, а докараните с рейсове дребни, огромни и още по-големи мутри плъзнаха по улиците, с цел да компрометират и обезсилят митингите против избора на основен прокурор, някои споделиха: „ Какво толкоз? Номерът е левашки и изхабен. И единствено издава безсилието на сценаристите “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР