Има ли фитнес в София, в който се изисква зелен

...
Има ли фитнес в София, в който се изисква зелен
Коментари Харесай

Боби Ваклинов към премиера: Или отменете зеления сертификат, или контролирайте по-стриктно неговото изискване

Има ли фитнес в София, в който се изисква зелен документ и се реализира някакъв противоепидемичен надзор? Не единствено в залите няма сходен филтър, в множеството молове всичко е проформа. В заведенията също. Това написа журналистът Боби Ваклинов в страницата си във фейсбук и продължава:

Кирил Петков, или контролирайте по-стриктно и точно условието за сертификата( който в немалка част от случаите е ФАЛШИВ!), или го отменете. Тъкмо и фашизоидните " ВАКСраждане " ще спрат да висят като дамоклев меч над кабинета и ще се запътят към бунището на политическата история. Където им е мястото.Защото от НАТО и Европейски Съюз няма да излезем.

Лошото е и че от пандемията няма да излезем и тази година. Недоброжелателите ви (какъвто аз не съм, аз ви притискам палци!), в генезиса на политическата ви кариера, ви съпоставиха с Макрон. Което не е безусловно неприятно. Наскоро френският президент се зарече да " извади душата " на неимунизираните французи. Ако имате смелостта да го приложете и у нас, сигурно ще " напълните сърцето " на трезво мислещата и осланящата се на науката част от обществото.

...А и Макрон е на прага на нови президентски избори, а вие таман спечелихте вашите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР