Има ли човек на планетата Земя, който да не е

...
Има ли човек на планетата Земя, който да не е
Коментари Харесай

Future baby mama: Риана е горда с надпредналата си бременност и иска всички да го знаят

Има ли човек на планетата Земя, който да не е схванал, че Риана е бременна? Въпреки че би трябвало да роди напълно скоро, певицата не стопира да се появява на публични места с много екстравагантни и смели тоалети.

Изпълнителката на „ Diamonds “ е доста смела в своите аутфит решения, които събират повече мнения, в сравнение с пола на бебето. Фешън патрулът ни не може да подмине всичко това! Ето и кои са по-специфичните „ гафове “ на звездата.

Прозрачната рокля

Виж още: Войната продължава! Емрах напсува Теди, тя пък си отдъхна: " Оттървах се "

Певицата бе посетител на ревю на Dior, на което заложи на доста скандална рокля. Черното е класика в жанра, а тя го бе съчетала и с доста провокативни ботуши. 

Среброто си е сребро

Виж още: И той си пада по по-зрели дами? Виктор Стоянов се награби с оборотна фолк певица 

За друго светско събитие, певицата облече сребърен топ с лъскава пола, а за похлупак – диамантена верига за стомах на Messika. Сами преценете дали комбинацията е сполучлива със фотографията нагоре.

Все такава и на аления килим

Виж още: Трансформацията е към този момент в ход: Тихомир сподели първата най-голяма смяна в тялото си

Много хора бяха шокирани от зелената визия, която Риана избра за представянето на нейната козметична линия Fenty Beauty и Fenty Skin. Пайетите приковаха погледите на папараците, а певицата не спираше да показва моменти на непосредственост с таткото, рапъра A$AP Rocky!

Разкодка в Ню Йорк

Виж още: Тунингът след раздялата продължава! Златка - с нови джуки, Благой се покри

При първите си обществени прояви при започване на тази година Риана заложи на винтидж-визия от Chanel. Акцент бе якето, както и бижутата, които го допълваха. Този аутфит провокира същинска инфлуенсърска стихия, нямаше модерно гуру в Instagram, което да не показа своите усещания по тематиката.

Да покажеш бременно коремче очевидно е един от топ трендовете сега и даже родните звезди не остават по-назад от международните. Емилия наскоро снима специфична фотосесия, в която сподели напреднала бременност. Първа обаче беше Галена, която посвети на бъдещото си майчинство цялостен видеоклип - „ Moro Mou “.

Изображение: https://www.instagram.com/rihannaofficilal/, https://www.instagram.com/fentybeauty/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР