Има ли човек, който да не си спомня за досадната

...
Има ли човек, който да не си спомня за досадната
Коментари Харесай

Как се промениха актьорите от Всички обичат Реймънд

Има ли човек, който да не си спомня за досадната мама Бароун? Тя бе ослепително изиграна от починалата Дорис Робъртс, която сътвори облик, който до не дребна степен разказва и до през днешния ден не малко свекърви.

Скоро ще се навършат 21 години от първото лъчение на обичания на милиони сериал.

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НИ КАК съдебна експертиза ПРОМЕНИХА АКТЬОРИТЕ ОТ "ВСИЧКИ ОБИЧАТ РЕЙМЪНД "

На 13 септември 1996 година, "Всички обичат Реймънд ", започва публично, а през 2005 година, се разделихме вечно с поредицата.

Почина Дорис Робъртс - майката от "Всички обичат Реймънд "

Действието се развива към фамилията на Реймънд Бароун (в ролята Рей Романо), състезателен публицист, който живее с жена си Дебра и трите си дребни деца в къща, намираща се през една улица от тази на родителите му - Мари, татко му Франк и брат му Робърт.

Невероятният триумф на поредицата е отразен освен от критиците, само че и от телевизионната колегия. От общо 69 номинации за награди "Еми ", печели 15, а 10 от тях са единствено за играта на актьорите.

Днес Рей Романо продължава да взе участие в разнообразни продукции. През 2016 година, той озвучава един от героите в анимационния филм "Ледена ера ".

Патриша Хийтън продължава да радва феновете от телевизионния екран. В момента тя снима свое кулинарно предаване "Партитата на Патриша Хийтън ".

Единият от близнаците в сериала "Всички обичат Реймънд " се самоуби

През пролетта на 2015 година, един от близнаците в сериала се самоубива. Сойър Суитън тогава е единствено на 19 години. Според американски медии Сойър се е прострелял на верандата на фамилния дом в Тексас.

Сойър Суитън играеше Джефри Бароун в сериала, в който участваше близнакът му Съливан в ролята на Майкъл и по-голямата им сестра Маделин в ролята на Али.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР