Има леко разочарование за нас, защото имахме желание да свършим

...
Има леко разочарование за нас, защото имахме желание да свършим
Коментари Харесай

Мирослав Иванов се оплака от изключително тежък натиск от опозицията

" Има леко отчаяние за нас, тъй като имахме предпочитание да свършим работа. Натискът от позицията беше извънредно тежък през последните 8 месеца ". Toва съобщи в особено изявление за БиТиВи след края на работата на 47-то Народно заседание краткотрайно изпълняващият длъжността ръководител на Народното събрание Мирослав Иванов.

За Политическа партия било доста съществено предизвикателство да влязат в Народното събрание, като всички победи и загуби претърпели прочувствено. С известно облекчение " Продължаваме промяната " отиват още веднъж на избори, тъй като натискът върху тях бил доста огромен, като работили и съвсем без отмора - през събота и неделя.

" Първи измежду равните е тежка корона ", посочи Мирослав Иванов и добави, че случаите на пердах в Народното събрание демонстрира какъв брой е бил мощен натискът на опозицията в Народното събрание. Почти всекидневно е имало детайли на засегнатост в Иванов с мотив, че депутатите се държали с пренебрежение и надменно към останалите народни представители.

Мирослав Иванов се надявал на повече депутати да поддържат програмата на " Продължаваме промяната " за сформиране на държавно управление. Записът на Демократична България не е повода, а мотив Има Такъв Народ да излязат от договарянията за кабинет. Това е един политически разбор, който се прави във всяка една парламентарна група, сподели той.

Политическа партия изпитват почитание към президента Румен Радев, само че Мирослав Иванов усещат смяна в отношение на президента към властта в оставка. За него е необяснимо, че президентът непрестанно подлагал на критика Политическа партия и Народното събрание. " Господин Радев нито един път не сподели благодаря на държавното управление и си позволяваше да излиза пред медиите и да споделя какво е добре за България и каква позиция да заеме. Държавният глава се опита да заеме функционалности, които не са му Конституция ", разяснява Иванов.

Мирослав Иванов има вяра на всички от Политическа партия, като не се тормози от възможни инспекции от служебния кабинет. Единствено се тормози, че това, което почнали като работа ръководещите в оставка, нямало да бъде продължено от служебното държавно управление на Румен Радев.

Мирослав Иванов вижда Политическа партия на предварителните парламентарни избори като първа политическа мощ. Толкова смели упования, че Политическа партия могат да ръководят сами и без коалиция Иванов няма. Той не има вяра, че партията на Стефан Янев - " Български напредък " ще мине четирипроцентовата преграда за влизане в Народното събрание.

Иванов има вяра, че с Българска социалистическа партия и Демократична България ще имат нужното болшинство в идващото 48-о Народно заседание, с цел да сформират държавно управление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР