Има криза в държавата. Служебният кабинет, които би трябвало да

...
Има криза в държавата. Служебният кабинет, които би трябвало да
Коментари Харесай

Крум Зарков: Има криза в държавата, действия на служебния кабинет са неубедителни

Има рецесия в страната. Служебният кабинет, които би трябвало да я контролира, е подложен в сложна обстановка, защото беше формиран по нов метод, няма ясна отговорност и явен политически тил зад себе си, като в това време е съкрушен е с доста подозрения, че има най-различни политически въздействия върху него. Това съобщи пред  Крум Зарков, консултант по правните въпроси на президента.

Той добави, че първите дейности на служебния кабинет са неубедителни и че страната ни се намира в обстановка на безредие.

„ В обстановка на много сериозен институционален разпад, в която доверието в обществените институции е под 10-15% и в която през последните 9 месеца едно болшинство правеше всичко допустимо да ограничи пълномощията на президента, президентът единствен съумява да удържа някакъв параметър на нормалност, в това число на конституционна нормалност. Не инцидентно неговото несъгласие (върху промени в Закона за поощряване на инвестициите) беше почетено.  Думата на президента за анулацията на решението за създаване на частна детска болница се чу първа. Радев единствен стои на мястото си “, сподели Зарков.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР