Има коварни и могъщи врагове, които искат да превземат земята

...
Има коварни и могъщи врагове, които искат да превземат земята
Коментари Харесай

Руският посланик в ООН: Западът иска да ни превземе и унищожи, немски танкове пак убиват нашите войници

" Има подли и могъщи врагове, които желаят да завладяват земята ни и да ни покорят ", съобщи Василий Небензя, дипломат на Русия в Организация на обединените нации, на специфична сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, отдадена на Украйна, оповестяват съветските медии.

" Западът, който ни разказваше приспивни приказки за някакво партньорство и съдействие, в този момент изцяло разкри същинското си лице. Всякакво благовъзпитание е отхвърлено и задачата е да се въоръжи Украйна, с цел да нанесе стратегическо проваляне на страната ни, да я разчлени и унищожи ", продължи дипломатът.

По думите му Западът е готвил целеустремено Украйна в продължение на години за война против Русия.

И защото Организацията на Северноатлантическия контракт е пренебрегнала паниките на Москва поради преместването на военна инфраструктура все по-близо до съветските граници, Русия не е имала различен избор, с изключение на да предприеме " специфична военна интервенция " в Украйна, сподели още Небензя.

" Германски танкове още веднъж убиват руснаци ", добави той, имайки поради създадените в Германия танкове " Леопард ", които няколко европейски страни дадоха обещание да изпратят на Киев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР