Има конституционно мнозинство и дори над него в 48-то Народно

...
Има конституционно мнозинство и дори над него в 48-то Народно
Коментари Харесай

Плевнелиев призова ДБ да излязат от сенките и да си кажат

Има конституционно болшинство и даже над него в 48-то Народно заседание за. В това е уверен президентът Росен Плевнелиев , който в студиото на БТВ направи извод от извършените диалози от формата, препоръчан персонално от водача на ГЕРБ Бойко Борисов, за контактна група, която да изследва едно болшинство.

И Росен Плевнелиев е уверен, че това може да стане, защото има 95% координиране в стратегиите на партии , които образуват " доста повече от конституционно болшинство ". " Яд ще ме е, в случай че това бъде подценено и България бъде запокитена ", съобщи Плевнелиев, уверен, че в случай че има работещо национално заседание и постоянен кабинет до една година ще има правосъдна промяна. Затова и той се е  и му го споделил. " Време е и те да излязат от сянката на тези тежки противодействия ", прикани Плевнелиев.

На въпрос преди този момент дали основният прокурор Иван Гешев е обсъждан като изискване за компромис, Плевнелиев прикани " Оставете имената, имената биха дискредитилари всеобхватната промяна " и настоя: " Тези неща би трябвало да се свършат, без значение с кой мандат. "
 Гешев: Никой не е недостижим - Борисов, Петков или Божков Обновена
Гешев: Никой не е недостижим - Борисов, Петков или Божков

Оставката на основния прокурор се желала от наследниците на номенклатурата

Няколко дни след диалозите в Народното събрание, които се организираха с три парламентарни групи - , и , Росен Плевнелиев към този момент е по-голям оптимист за съгласие в 48-то Народно заседание, защото " се натрупат сигнали за отрезвяване ". Въпреки това даде позитивен образец с " излизането на Българска социалистическа партия от сянката на тази игра на опълчване " и поддръжката за Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание - нещо, което се случи преди самите диалози на контактната група.
 Контактьорите: Програмен кабинет ще е по-стабилен от антикризисно държавно управление
Контактьорите: Програмен кабинет ще е по-стабилен от антикризисно държавно управление

Плевнелиев и Паси открили, че политическите сили не са подготвени за лидерски срещи

Втори образец даде с ясната поддръжка за пътя на България към Еврозоната , както гласоподава Народното събрание през миналата седмица -  да вкара един , който популистки да отклони България от пътя й.

" Благодаря за това, което свършиха в зала ГЕРБ, Движение за права и свободи, Политическа партия и Демократична България ", сподели Плевнелиев.

Плевнелиев се тревожи, че в случай че продължи партийната агитация и рекордно високото опълчване, довело и до противозаконен арест на партиен водач, ще пристигна несистемно ръководство, а може би и антиевропейско ръководство, а за какво не и президентска република.

" Цената в случай че няма постоянно държавно управление, ще бъде доста висока. Хаосът ражда чудовища ", предизвести експрезидентът и настоя " да има изясненост и проект " - в този момент е моментът да се договаря, уточни експрезидентът и изясни, че, те ще го върнат на втория и отиваме към третия мандат.

Държавният глава е задължен да даде третия мандат на този, който има максимален късмет да направи държавно управление. Но въпросът е какъв е проектът на президента и какво желае , се пита Росен Плевнелиев.
 Борисов има решение за цените на горивата
Борисов има решение за цените на горивата

Аритметиката на водача на ГЕРБ не излиза без Движение за права и свободи и Възраждане
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР