Има как ние като варненци и като българи пак да

...
Има как ние като варненци и като българи пак да
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Има как да сме в едно с европейските държави, има кой да поведе страната ни

Има по какъв начин ние като варненци и като българи отново да се гордеем с България и града си.Вече сме дружно, има кой да трансформира България в съвременна европейска страна – обединяване „ Продължаваме Промяната – Демократична България “, с номер 12.

„ На втори април би трябвало да създадем своя избор още веднъж, с цел да решим дали желаеме да бъдем страна наужким, с преход наужким, в Европа наужким или желаеме най-сетне да станем същинска съвременна европейска и обществено обективна страна, в която и нашите родители и нашите деца да живеят горди и да се усещат спокойни. “
Това съобщи лидерът на листата “Продължаваме смяната - Демократична България ” Даниел Лорер по време на показване на обединявания тим за смяна за изборите на 2 април във Варна.

Реформата на опазването на здравето е както персонален, по този начин и общ приоритет, добави вторият в листата доктор Ивайло Митковски. Той акцентира, че фрагментите в този бранш отпътуват не толкоз поради размера на заплатите, а поради неналичието на опция да се усъвършенстват, в това число посредством курсове в чужбина.

Другият доктор в обединяването - доктор Антон Тонев, увери, че ще работи за избавяне на две лечебни заведения в града и за задържане на медицинските фрагменти в страната. А Йорданка Костадинова се е посветила на идеята инвитро и пое ангажимент да се бори за обезпечаване на още 5 милиона лв. във Фонда за асистирана репродукция. Сред идеите на някогашния регионален шеф Благомир Коцев е укрепване на връзката сред страната и общините, развиването на целогодишния туризъм и минералните извори във Варна.

Известният варненец и страж на културното завещание на морската столица Хаджи Ламбрин Сотиров увери, че няма да щади старания Варна да стане международен туристически град. “Там, където другите стопират, ние продължаваме ”, безапелационен е създателят на къщата-музей “Стара Варна ”.

От голямо значение е с каква преднина ще станем първа политическа мощ на изборите, в случай че тя е забележителна, останалите политически обединения ще имат тласък да поддържат държавното управление, излъчено от спечелилите, добави Лорер.

Има по какъв начин, има и кой - новата обединена коалиция, да преведе страната ни по пътя, който сме начертали - в едно с европейските нации, там отиваме, безапелационен е Даниел Лорер.

С номер 12 в бюлетината обединяването „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ събира поддръжка за мандат за сформиране на държавно управление, с цел да работи за една нова България, в която хората са горди с предишното си, щастливи в сегашното и спокойни за бъдещето.

Парламентарни избори 2023
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР