Има как да изчистим корупцията и бедността от България.На 22

...
Има как да изчистим корупцията и бедността от България.На 22
Коментари Харесай

Коалиция ПП-ДБ Благоевград в акция “Чистота”: Има как - чиста вода, чиста природа и чисти хора в управлението!

Има по какъв начин да почистим корупцията и бедността от България.

На 22 март представители на коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “, жители и симпатизанти означиха Световния ден на водата с разчистване на един от крайбрежията река Бистрица край Благоевград. В акцията се включиха лидерът на листата в Пиринско Андрей Гюров, претендентите за народни представители Методи Байкушев и Владимир Милушев, както и Борислав Сандов, министър на околната среда и водите в кабинета на Кирил Петков.

„ Правим го, тъй като е значимо да опазваме реките и водните запаси. Заради климатичните промени в идващите години, водата ще понижава. Трябва да управляваме рационално този скъп запас. “

Кандидатите показаха някои от главните ограничения за дейно ръководство на водите в програмата на Коалицията, измежду които:

  • Намаляване на загубата на вода по водопреносната мрежа;

  • Балансирано ръководство на язовирите, тъй че да се обезпечат нужните количества вода за всички сектори;

  • Опазване и възобновяване на влажни зони и реки.

По време на акцията бяха събрани повече от 20 чувала битови боклуци и регионът към кортовете и бейзболното игрище към този момент наподобява доста по-приветлив. С това се предотврати всички тези боклуци да бъдат отнесени от вятъра и дъждовете във водите на река Бистрица.

Инициатива приключи с увереност в успеха на идните избори и апел: „ Има по какъв начин с №12 - чиста вода, чиста природа и чисти хора в ръководството! “

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР