Има живот след политиката. В политиката не е важно как

...
Има живот след политиката. В политиката не е важно как
Коментари Харесай

Плевнелиев защити третия пол, обяви референдума за ненужен и обвини Радев, че действа подмолно

Има живот след политиката. В политиката не е значимо по какъв начин влизаш, а по какъв начин излизаш. Тръгнах си по най-демократичния метод, пробвайки се да дам ясния сигнал, че в една демократична страна никой не би трябвало да се взима прекомерно съществено. Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният държавен глава Росен Плевнелиев.  Той твърди, че Румен Радев е работил тайно по отношение на проблема за СЕТА и е трансферирал отговорността си. " Когато народът е разграничен, той не би трябвало да отсрочва позицията си. Когато има разделяне, неистини и операции и неточни диспути, даже и липса на такива, по една стратегически значима тематика, каквато е насилието против дамите, е редно президентът да излезе с причини и да каже дали е " за " или е " срещу " ", съобщи Плевнелиев.

Притесняваме неналичието на причини и диспути всъщност по тематиката за Истанбулската спогодба. Аз съм канен 5 години поред на най-високата естрада на планетата - тази в Организация на обединените нации и то от не какъв да е, а в един от най-силните водачи сега - китайският Си Дзинпин. Под джендър и в Организация на обединените нации се схваща тъждество на половете, а не някакъв нов трети пол. Народът ни просто беше измамен. Не би трябвало да се организира референдум ", сподели Плевнелиев.

" Нагледах се на задоволително безотговорни изявления. Конвенцията не се занимава с въвеждането на трети пол ", сподели някогашният държавен глава. Според него народът просто е измамен и не е подготвен сега да вземе извънредно решение по тематиката за конвенцията.

" Парламентът е сърцето на българската народна власт, за жал се употребява с доста ниското доверие на жителите. Задача и на президента да помогне да има по-голямо доверие във всички институции, а той прави противоположното ", сподели той

" Когато имаме конфликт на хрумвания и дебатът се води демократично е добре, тогава се обогатяваме и всичко е в полза на народа. Дори по тематиката за съглашението за свободна търговия с Канада се изговориха купища неистини, да вземем за пример по какъв начин ГМО ще превземе пазара ", сподели Плевнелиев.

" Един държавен глава остава в историята не с рейтинга, а с делата си. Ако в границите на мандата на Радев, България стартира да се отклонява от ден на ден от европейското развиване, това ще е доста зле за страната ни. Добронамерен съм и му искам триумф, само че като виждам проблем, не мога да замълча ", добави някогашният държавен глава.

Според Плевнелиев Русия по всевъзможен метод се пробва да дестабилизира Европейския съюз, а ние би трябвало да се държим като европейски.

" Пътувам доста, канен съм по целия свят. Предстоят мои лекции в Китай и в разнообразни страна. В страната също пътувам доста. Това върших и като държавен глава. Образователната система е доста значима. Тя би трябвало да ни учи на демократични правила ", сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР