Има жертва при сбиването на Черни връх“ в София. За

...
Има жертва при сбиването на Черни връх“ в София. За
Коментари Харесай

След побоя в София - починал е Иво Пилето

Има жертва при сбиването на „ Черни връх “ в София. За случая ви съобщихме по-рано. От полицията се обърнаха с молба за подпомагане през вчерашния ден, те разгласиха видео от разигралия се екшън, който зародил на 26 януари 2024 година, към 14:30-14:40 ч., на кръстовището на ул. „ Златен връх “ и бул. „ Черни връх “.
Прочетете още
На фрагментите се вижда само мъж, който стои прав пред вратата на отворена кола, следва удар от различен мъж, който е в колата, и той е съборен на земята.

Очевидци допускат, че сред мъжете е настъпил спор поради погрешно паркиране.

По информация на  загиналият е Ивайло Чобанов-Пилето. Той е бил близо месец в кома и е умрял преди четири дни в „ Пирогов “.

За Пилето се знае, че е престъпно проявен. Смята се, че е бил обвинен за осъществения опит за ликвидиране на Благой Георгиев–Багата и за пукотевица против престъпно проявен. Има престъпна регистрация от 2002 година за нанасяне на побой на чиновник от Министерство на вътрешните работи, за кражба, за безчинство, за заличаване на частна благосъстоятелност, за отправяне на закани. Установено е, че през август 2012 година е държал 22-годишна жена срещу волята ѝ. Тя е била измъчвана и принуждавана да проституира.

Според тиражирана информация в медиите Пилето и известната Ива Екимова са имали връзка.

Убиецът е арестуван още същия ден. Повдигнати са му обвинявания, само че е освободен от арбитър без мярка.

Баща му е предприемач. Преди години е арестуван за опиати в чужбина.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР