Има жени, които само с един поглед успяват да покорят

...
Има жени, които само с един поглед успяват да покорят
Коментари Харесай

5-те най-горещи зодии, които завладяват мъжете

Има дами, които единствено с един взор съумяват да покорят мъжете към себе си. Дали с горещо тяло, просветеност или мощна полова аура, карат другите дами да бледнеят към тях.
Ето ги петте зодии , които владеят мъжкото схващане и внимание, без даже да влагат старания в това.
Близнаци
Никога не скучаете и не се уморявате, или най-малко го прикривате безпогрешно пред другите. Успявате да превърнете даже и най-скучната и досадна среща в незабравимо събитие, за което всички приказват дълго. Карате хората да се забавляват и да се усещат разчувствани към вас. Всички го виждат и в действителност правят оценка невероятната ви същина. За един мъж е належащо да поговори единствено няколко минути с вас, с цел да осъзнае, че желае да запълвате цялото му време.
4-те зодии, които всеки би трябвало да има в живота си
Лъв
Вие напряко блестите. Влезете ли в стая, предизвиквате безмълвие и погледите върху себе си. Предизвикателна сте и карате всеки да желае да е покрай вас. Винаги поддържате съвършена форма и избирате стила си по този начин, че да изглеждате незабравимо. Жените постоянно ви завиждат и се чудят на гения ви. Същевременно сте любяща персона, която всеки желае да опознае. Мечтата на мъжете за жена, която желаят да показват пред другари и родственици като „ гаджето “ им.
Везни
Вашата атрактивност е провокирана от чара и харизмата ви. Не полагате никакви старания, с цел да се харесате, само че постоянно успявате. Не вършиме нищо изключително и не държите да бъдете център на вниманието, само че аурата ви е по-силна от вашите планове. Държите се освободено и релаксирате от самото начало, като че ли нямате никакви отговорности и компликации. Спокойната ви усмивка, кара хората да се усещат щастливи и омиротворени към вас.
Стрелец
Чувството ви за комизъм стреля като Купидон по мъжките сърца. Радвате се на живота и не спирате да се забавлявате, като въвличате всички в невероятното си въодушевление. Спонтанна сте и това се харесва на мъжете. Винаги можете да ги изненадате, даже и в миг, в който никой не чака нищо. Вашата непредвиденост изпъстря живота на всички и ви прави супер атрактивна. Можете да превърнете един мъгляв ден в слънчево премеждие.
Риби
Трудно е да ви се устои. Не залагате на гримове, скъпи облекла и високи токчета, с цел да спечелите мъжкото внимание. Естествена сте и усмивката ви заразява всички. Вие сте един същински актьор, стихотворец, който приказва за обич и трепети. Обичате да се смеете и да прекарвате време измежду природата. Когато обичате, обичате безпределно. А какво повече желае един мъж, от обич и голяма усмивка върху лицето на приятелката си?
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР