Има жени, които са родени да бъдат майки – всичко

...
Има жени, които са родени да бъдат майки – всичко
Коментари Харесай

3-те зодии, които са най-добрите майки

Има дами, които са родени да бъдат майки – всичко в тяхното държание е съвършено и съумяват да отгледат необикновено възпитани деца, да бъдат постоянно до тях и да са изцяло отдадени на майчинството. Ето кои са зодиите, които са най-хубавите майки измежду всички останали:
ТЕЛЕЦ: Телците са доста спорни в това отношение. Преди да основат семейство, въобще не си показват по какъв начин ще бъдат родители. С годините и намирането на верния сътрудник обаче, те схващат, че доста желаят огромно и щастливо семейство, с доста деца, за които да се грижат. След появяването на първото дете, майките Телци се трансформират и стават извънредно уверени в себе си и това, което желаят от живота – а точно най-малко 2, а за какво не и 3 деца! Тяхната майчина любов не познава граници, доста са благи, доста са подкрепящи и са подготвени на всичко за децата си. Телците не са от майките, които се месят прекомерно доста в живота на децата си, те по-скоро ги направляват и са до тях, само че не прекаляват с намесата си, тъй като за тях е значимо всяко дете да усети своята пристрастеност в живота. Телците са и доста положителни домакини – вкъщи постоянно ухае на нещо прясно изпечено, постоянно е чисто и уютно, а това е страхотна конюнктура, в която децата порастват щастливи и удовлетворени.
 Четири зодии, които избират да търсят истината във виното Четири зодии, които избират да търсят истината във виното
Предразположението към консумация на алкохол е на генетично равнище и зависи от доста фактори. Човек може да се роди в семейство на наслед...
ВЕЗНИ: Везните са страхотни сътрудници в живота и невероятни майки! Те доста държат на моногамните връзки и цялостен живот търсят сродната си душа. Когато я намерят, схващат, че доста желаят да имат дете и то допустимо най-скоро. Майчинството не ги трансформира, не ги кара да не помнят за всички към себе си, а просто ги прави по-добри, още по-спокойни и уравновесени. Везните в никакъв случай не се карат на децата си, а беседват с тях като с огромни хора. Този метод на другарство ги прави техни правилни другари и децата с годините се научават, че могат да им доверят всичките си секрети. Майките Везни считат, че родителите им не трябва да се месят прекомерно във възпитанието на децата им, тъй като другите генерации, изключително по-възрастните, имат прекомерно огромни разлики в разбиранията. Майките от тази зодия са страхотни с децата си – играят дружно, рисуват дружно и в никакъв случай не им омръзва да вършат нещо дружно. Биха зарязали всичко, в случай че детето им изиска просто да поиграят или да излязат на открито. Везните дават всичко за децата си и постоянно съумяват да намерят точния баланс сред майчинството, ролята им на брачна половинка и времето им като жена с разнообразни ползи.
ВОДОЛЕЙ: Водолеите са страхотни майки! Жените с тази зодия цялостен живот мечтаят за огромно и щастливо семейство. Нямат доста връзки през живота си, тъй като търсят Единствения за тях и до момента в който не го намерят, не се отпускат да бъдат в сериозна връзка. Водолеите основават доста здрави и щастливи фамилии. Когато настъпи моментът, в който те станат майки, всичко се трансформира и те самите изцяло не помнят за всичко друго и се концентрират единствено върху бебето. Някои Водолеи даже позволяват грешката да подценяват освен себе си, само че и сътрудникът до тях. Те обаче са доста интелигентни и бързо схващат грешката си, след което незабавно я поправят. Представителките на тази зодия са доста отдадени на децата си, вършат всичко дружно, записват ги на доста уроци и действия, а децата им порастват с огромна майчина поддръжка. За благополучие Водолеите не са майки-орлици, които не пускат децата им да „ отлетят “ от вкъщи. Напротив! Те ги предизвикват да поемат своя път в живота и това ги прави още по-прекрасни родители.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР