Има жени, които са като магнит. Без дори да може

...
Има жени, които са като магнит. Без дори да може
Коментари Харесай

Тези 4 зодии направо побъркват мъжете

Има дами, които са като магнит. Без даже да може да си изясни какво се случва, когато ги види един мъж, незабавно е запленен от тяхната хубост и сила.Ето кои 4 зодии побъркват мъжете:

Лъв

Като същинска кралица дамата Лъв постоянно се излага на показ. За нея не е значимо да е влюбена, а да бъде на челна позиция в живота на мъжа. Тя заема значима роля в живота на колегата си и изисква да бъде ценена. Не обича да се подчинява и държи да командва в връзките, а това мощно се харесва и побърква представителите на противоположния пол. Лесно се влюбва, само че не задълго.

Водолей

Жената Водолей държи ужасно доста на това мъжът да се отнася с огромно почитание към нея, тъй че не очаквайте след първата среща да я вкарате в леглото. Не обича да лъже, за нея е значимо да е правилна в любовта. Готова е на часа да скочи за следващия заформящ се ваучър. Парите никога не са аршин, още повече в избора на сътрудник в любовта. За нея е значимо откровението и хармонията.

Близнаци

Представителките на зодия Близнаци умерено могат да бъдат опасност за всяка жена, защото доста елементарно побеждават всяка съперница. Те са остроумни, очарователни и диалогът с тях е като приказка. Много елементарно можете да се сприятелите с тях, само че това не дава обещание дълго другарство. Умират да вършат хората щастливи. Искат всички да ги харесват и несъмнено се нервират, в случай че някой им аруши спокойствието.

Скорпион

Жената Скорпион е очарователна и може, без да ти приказва, да те омае единствено с взор. Способна е да ти напише разказ с правила по какъв начин да се държиш с мъжете. Знае тъкмо по кое време да завладее мъжкото сърце и постоянно усеща, когато погледите са ориентирани към нея. Не обича скучните сътрудници и за нея е значимо избраникът да съумява да и угоди за всичко. В любовта е извънредно сериозна и буйна. Хармонията постоянно участва в живота и без значение от близките.

Източник: iwoman.bg

тагове зодии дами мъже магнит
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР