Има израз: “Няма да получите втори шанс да направите първо

...
Има израз: “Няма да получите втори шанс да направите първо
Коментари Харесай

12 досадни малки неща в образа, на които не винаги обръщаме внимание

Има израз: “Няма да получите втори късмет да извършите първо усещане. ” Това е правилно и от време на време малко нещо може да скапе целия облик. Обикновено, излизайки от къщата, ние оценяваме външния си тип като цяло и ни се коства, че сме планували всичко.

Има обаче някои детайлности, които можем да пренебрегнем, само че те са тези, които могат да анулират всички положени старания.

Ние взехме решение да разберем кои не най -очевидните елементи в изображението могат да скапват цялата картина и какво да създадем, с цел да го избегнем.

1. Гънки под мишниците

Що се отнася до ръцете, ние се грижим за това дали имаме подреден маникюр, дали кожата на китките е задоволително овлажнена и дали непотребната коса е отстранена.

Не постоянно обаче обръщаме внимание на региона на подмишниците и точно там не могат да се образуват най -естетически приятните гънки. Освен това те могат да се появят при хора с доста друго тегло, възраст и телосложение.

2. Автобронзант

Много хора обичат резултата на загоряла кожа и за това употребяват самоизгаряне. Това е чудесна опция на солариумите или постоянния загар, изключително в случай че желаете бързи резултати. За да избегнат това, специалистите предлагат да нанесете продукта в навечерието на значимо събитие.

3. Обувки с неверен размер

Аксиома е, че обувките би трябвало да се избират по мярка. И в случай че по предписание няма проблеми с демисезонните и зимните обувки, то с летни обувки са вероятни досадни гафове.

Освен това, погрешно подбраните сандали могат освен да скапват изображението, само че и да причинят дискомфорт и даже леки пострадвания. Петата също не би трябвало да излиза отвън подметката. Струва си да обърнете внимание и на ширината – кракът ви не би трябвало да е по -широк от подметката.

4. Мазоли

Често те пораждат и от неверен размер на обувките. За да се отървете от мазолите, можете постоянно да вършиме вани за крайници и по-късно да премахвате сухата кожа.

Най -добре е обаче да се предотврати образуването им, заради което специалистите споделят, че обувките би трябвало да са комфортни незабавно. Не пазарувайте с вярата, че някой ден обувките ще бъдат задоволително комфортни за носене.

5. Детски ластици за коса

Днес има голям избор от аксесоари за коса – можете да създадете всевъзможен тип, всичко е лимитирано единствено от вашето въображение. В търсене на автентичност обаче можете да се увлечете и в последна сметка да изглеждате малко на място.

Например, някои девойки оповестяват, че постоянно обръщат внимание на несъответствуващи детски ластици в ярки цветове в косата на други.

6. Фиби с кристали

Друг противоречив аксесоар за коса е фиби със страз и мъниста. Не единствено, че е много мъчно да се впише вярно в облика и да се комбинира с други бижута, само че също по този начин елементарно може да повреди косата ви. Колко от нас не са осведомени със обстановката, когато косата се заплита в фиби, вкопчва се в нея, къса се и даже се издърпва.

7. Изгоряла кожа и несиметричен загар

Не е загадка, че съвършен и постоянен загар може да се реализира единствено на плажа.  Но да се върнем към нашите действителности: вървене в парка, колоездене, овощни градини и зеленчукови градини – вследствие на това получаваме загар по тялото.

Разбира се, това е напълно естествено, само че все пак от време на време тези белези могат да скапват облика, изключително в случай че желаете да носите рокля или топ с отворен тил или с тънки презрамки.

8. Потни следи по облеклата

Петната от пот могат да скапват даже най -сложния тип. Никой не е ваксиниран от тази неволя – незабавно щом се развълнуваме или ускорим, и всички, здравей, тъмните кръгове под мишниците и на гърба. Ако страдате от прекалено изпотяване, има няколко метода за битка с хиперхидрозата.

9. Следи от антиперспирант върху тъмни облекла

Уви, антиперспирантът може да бъде освен благонадежден асистент в битката с потта и нужен санитарен артикул, само че и източник на спомагателни проблеми. Когато обличате и сваляте облекла, е по -вероятно да ги оцветите с частици дезодорант. Това основава разпилян тип, изключително в случай че носите по -тъмни нюанси.

10. Фалшиви мигли

Удължаването на мигли е много известна процедура, която неотложно ви оказва помощ да изглеждате по -изразителни. В търсене на хубост обаче не трябва да се стига до крайности.

Прекалено дългите или пухкави мигли не са добър избор. Естествеността и умереността към момента са в наклонност, тъй че явно изкуствените мигли са неприятни обноски.

11. Размазано алено червило

Червеното червило постоянно притегля вниманието. Той може или да помогне да се направи ослепителен акцент, или да скапе цялото изображение. Преди да нанесете червило на устните си, би трябвало да се уверите, че те са задоволително хидратирани, в противоположен случай цветът ще бъде несиметричен.

Също по този начин преди грима е по -добре да ексфолирате кожата на устните и да употребявате подхранващ еликсир, а по-късно несъмнено би трябвало да нанесете коректор в близост.

12. Изтъркани дръжки на чантата

Чантите изключително постоянно губят внушителен тип, тъй като ги използваме всеки ден. И в случай че незабавно видим ожулване или леке ​​по предната част на чантата, тогава може въобще да не обърнем внимание на износените дръжки.

Но други хора евентуално ще отбележат този факт. Експертите припомнят, че кожените произведения би трябвало да се грижат вярно, с цел да служат по -дълго, и да ги сменят в точния момент.

На какви дребни неща в изображението обръщате внимание?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР