Има изоставане в голяма част от ведомствата като заплащане. Имаме

...
Има изоставане в голяма част от ведомствата като заплащане. Имаме
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Искам премахване на данъка върху минималната заплата

Има закъснение в огромна част от ведомствата като възнаграждение. Имаме доста тежък проблем при заплащането в лечебните заведения и в детските градини. Също по този начин се договорихме за увеличение на минималното възнаграждение на компенсацията при безработица. Но желая да ги видя написани тези ограничения. Това съобщи водачът на Подкрепа Димитър Манолов.

"Имаме още какво да приказваме, би трябвало да се намерят запаси и да забележим по какъв начин ще бъдат адресирани. Аз желая да бъде отстранен налога върху минималната работна заплата ", безапелационен бе синдикалният водач.

Попитан дали разговорът ще върви с финансовия министър Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, той съобщи, че при диалозите през уикенда, той се е държал доста добре. "Сменяше от време на време цвета си, както е обикновено и са правили и други финансови министри. Работил съм с него в качеството му на зам.-министър и на консултант, в този момент ще забележим по какъв начин ще е като министър ", сподели още той.

Димитър Манолов: Няма причина да мисля, че, който и в този момент да вземе властта, нещо ще се промени

Попитан дали вижда условия за стачка, той съобщи, че не, тъй като би трябвало да се засягат трудовите права на хората, а не да са политически претекстовете им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР