има изключителен живот. Тя е била сервитьорка, модел, холивудска звезда

...
има изключителен живот. Тя е била сервитьорка, модел, холивудска звезда
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Красотата да живееш два пъти

има извънреден живот. Тя е била сервитьорка, модел, холивудска звезда с помощта на творби като „ Първичен инстинкт “ или „ Казино “, а в този момент е и писателка. Актрисата е потопена в представянето и популяризирането на биографичната си книга „ Красотата да живееш два пъти “, в която споделя за някои от най-шокиращите си прекарвания. Едно от тях е това, което я въодушевява да озаглави творбата си и това което разделя света на „ преди и след “. Това, което прави по този начин, че в никакъв случай повече да не бъде същата. Преди двадесет години актрисата претърпя солиден мозъчен кръвоизлив, който накара лекарите да й дадат не повече от един % късмет да продължи напред. Самата тя признава в „ El Hormiguero “, че се е чувствала доста покрай гибелта, оповестява " Hola ".
„ Имаше няколко случая преди този инсулт “, признава тя пред Пабло Мотос, който я пита какво е претърпяла, когато съвсем губи живота си. „ Усещах, че виждам онази бяла светлина и усещам, че напущам тялото си “, сподели Шарън, която в детайли разказва този интервал от живота си в книгата. " Някои може да мислят, че е нещо духовно или научно... И двете са, мисля, само че откакто се възвърнах от инсулта, това ме трансформира на духовно равнище ", признава тя. Въпреки, че постоянно се е считала за доста прочувствен и тайнствен човек, възприятията, които е изпитвала заради инсулта и тежкото си положение, са я преобразили и са трансформирали метода й на живот, съобщи БГНЕС.
 Шарън Стоун призна 30 години след „ Първичен инстинкт ”, че заплатата й била дребна Шарън Стоун призна 30 години след „ Първичен инстинкт ”, че заплатата й била дребна
Изминаха близо 30 години, откогато Шарън Стоун проби в киното с осъществяването си в трилъра „ Първичен инстинкт ” от 1992 година Фил...
Силата и отношението на героинята в „ Зов за завръщане “ я вършат способна да преодолее заболяването, макар че тъкмо тогава тя се сблъсква с последствията и вредите, които инсултът й нанася. " Страдах от доста последици - краткосрочна и дълготрайна загуба на паметта, изгубих слуха на лявото си ухо, имах проблеми с говора, не усещах левия си крайник от бедрото до коляното... ", споделя тя и прибавя, че е трябвало да се учи да върви още веднъж, да приказва, чете и написа. " Започнах от нулата ", споделя. Всъщност, през днешния ден тя към момента не се е възстановила изцяло физически и изясни, че й е лишило към шест месеца, с цел да проговори още веднъж, една година, с цел да си възвърне подвижността в крайници и към момента има " проблеми " със слуха си. " Това е доста дълъг развой и се усъвършенствам на стадии, зависи доста от напъните, които се поставят в него ", твърди той.

Актрисата отбелязва, че с помощта на своята дисциплинираност и ежедневните си старания е съумяла да се възвърне доста добре, само че това е нещо, което тя продължава да прави. „ Днес бях във фитнеса и осъзнах, че не преставам да работя, с цел да възстановя избрана уязвимост, която имам от лявата страна на тялото си “, изяснява тя. Шарън Стоун обаче, желае да даде най-положителния си метод и е изпратила обръщение с вяра на всички тези хора, които са в сходна обстановка или които търпят загуба, уволняване, разлъка... " Всичко, което ви оказва помощ да открийте каква е същността на вашата персона, по тази причина 2020 година беше година на огромна изясненост и по тази причина всички споделяме общ опит “, показва тя.
Инсултът е един от най-трудните прекарвания за американската актриса, само че биографичната й книга „ Красотата да живееш два пъти “ не приказва единствено за това. Тя също по този начин пътува през детството си, където баба й по бащина линия от ирландски генезис е имала огромна роля; професионалният й опит с Уди Алън, който й дава една от първите кино функции и с който работи три пъти; или откритието на младия и надарен Леонардо Ди Каприо по времето, когато е продуцент. По време на програмата Шарън желае да посвети няколко хубави думи на Антонио Бандерас, който " обожава " и счита за " брат ". " Срещнах го, когато дойде в Лос Анджелис във кино лентата „ Кралете на мамбото “ и към този момент си мислех, че ще бъде страхотна звезда ", изяснява тя. Като виц споделя, че когато научила, че би трябвало да връчи „ Оскар “, тя помолила да отиде с Антонио и че, макар че била предизвестена, че артистът не приказва британски, тя не се интересувала и избрала него. " Той беше толкоз самоуверен, толкоз благ и толкоз влюбчив... Беше необикновен с мен онази вечер ", спомня си Шарън Стоун. 
 Шарън Стоун страдала дълго от комплекс за непълноценност Шарън Стоун страдала дълго от комплекс за непълноценност
Шарън Стоун стартира образованието си на петгодишна възраст и поради забележителната си просветеност и резултати на тестванията попада ведн...

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР