Има институции в България, които считат, че са над законите

...
Има институции в България, които считат, че са над законите
Коментари Харесай

Боил Банов: Дупките по фасадата на Софийския университет са нарушение на закона

Има институции в България, които смятат, че са над законите – по този начин си изяснявам дупките за климатици по фасадата на Софийския университет. Това сподели на брифинг министърът на културата Боил Банов.

Снимка: БГНЕС

„ Това са неприятни сигнали към обществото и към други хора, които не са институции, само че и те си мислят, че са над закона. Оня ден някой пусна в Съдебната палата клипче да се снима – това е обидно. Институциите в тази страна би трябвало да са първите, които да съблюдават разпоредбите, като желаеме от жителите да го вършат. Ясно е, че не е спазен законът изрично - план няма “, разясни той.

Снимка: БГНЕС

В момента тече следствие на това кой е разрешил слагането на климатици по този метод, като в понеделник ще стане ясно кой ще понесе наказателната отговорност за това.
„ Билката “ в Съдебната палата докара до пикантен скандал във Висш съдебен съвет Заради скандалния клип се заприказва за лишаване на постройката от Върховен касационен съд и оставка на Лозан Панов, той заподозря „ постановка “ зад дебата
Министърът на културата дефинира и снимането на абсурден клип в постройката на Съдебната палата като " Отвратително ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР