Има индикации, че три фирми ще подадат оферти за новите

...
Има индикации, че три фирми ще подадат оферти за новите
Коментари Харесай

Три фирми ще подадат оферти за новите бойни кораби?

Има индикации, че три компании ще подадат предложения за новите бойни кораби. Проектът би трябвало да се случи, с цел да се запазят качествата на България да пази морския си суверенитет, споделя командирът на Военноморски сили контраадмирал Митко Петев.
Той даде отговор на въпрос, по кое време се чака да се подадат предложения офертите за осъществяване на плана за придобиване на два многофункционални модулни патрулни кораби: Срокът е 16 април. До момента предложения не са подадени, нормално това става в последния миг. Очакваме предложения от три компании: „ Люрсен” – Германия, „ Фикантиери” – Италия, и МТГ „ Делфин” – България. За подобен транспортен съд, с такава спецификация, нито една от тези компании не е взела участие в конкурс, споделя още контраадмирал Петев пред Otbrana.com.

Нека да забележим какво ще се случи. Има индикации, че ще има предложения. Ако няма, това не значи завършек на плана. Ще се направи разбор на аргументите, само че сега би трябвало да вървим малко по малко. Прекалено рано е да вършим сметки какво би се случило, изяснява той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР