Има индикатори, че идва краят на нулевите лихви. Личи, че

...
Има индикатори, че идва краят на нулевите лихви. Личи, че
Коментари Харесай

Хампарцумян с тревожна прогноза за всички българи, които имат кредити

„ Има знаци, че идва краят на нулевите лихви. Личи, че сме покрай този интервал, само че значимото е Европейската централна банка (ЕЦБ) да вземе съответните решения “. Това съобщи в утринния блок на България он Ер Левон Хампарцумян.

" Случващото се в стопанската система на страните на Балканите, които са към България, въздействат доста малко на ставащото у нас “, увери ексшефът на „ УниКредит “.

„ Не би трябвало да има проблем за българите, които са взели заем. Все отново той е добре да бъде здравомислещ и да реши добре освен сегашните си, само че и бъдещите приходи. Винаги би трябвало да има очакван финансов буфер в фамилния бюджет “, сподели още той, представен от Блиц.

По думите му ипотечните заеми като брои порастват, а като условия са доста по-добри в сравнение с от предходната рецесия.

„ Ако има идната финансова рецесия, то тя няма да е като предходната. Българите обаче станаха по-предпазливи колкото за заеми и работа с банки. Ако всеки ден някой излиза и споделя, че идва страшна рецесия, то хората почват да реагират “, показа още Хампарцумян. 

„ Българинът статистически в никакъв случай не е бил безразсъден при заемите си. Все отново има хора, които не са си създали добре сметката, а има и такива, които по житейски аргументи са го закъсали “, посочи още Хампарцумян.

За край той похвали българите като сподели, че по принцип са си спестовни.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР