Има и шантави предложения, сред които преобладават китайските Удари ли

...
Има и шантави предложения, сред които преобладават китайските Удари ли
Коментари Харесай

Удари ли инфлацията и мартениците? От 0,15 до 200 лв. ще намерите червено-бели украшения в Бургас

Има и шантави оферти, измежду които доминират китайските

Удари ли инфлацията мартениците в Бургас? Проверка на Флагман.бг сподели, че най-евтините червено-бели декорации сега са 1,50 лева за 10 броя – елементарни гривнички, които предходната година вървяха по левче.

Най-скъпата мартеница, която открихме на пл. Тройката, е на сергията на Дида Иванова. Тя съставлява Пижо и Пенда и е висока към метър. Ръчно направена е, а цената й е 200 лева Дида Иванова изяснява пред наш кореспондент, че цяла година твори с обич всичко, което предлага на своята сергия. Такава огромна мартеница имало още една, само че в нея Пенда била брюнетка. Само преди ден бургаска бизнес дама я закупила, с цел да я сложи на стената в офиса си.

Артистичната бургазлийка споделя с нас забавна история от годините, в които е предложила своите продукти за Баба Марта. Веднъж на сергийката й се спрели двама мъже, които загледали най-голямата и обилна мартеница. Тя се пошегувала с тях, че е направена с мисълта да бъде сложена в кабинета на доста значим човек. Двамата се подсмихнали и закупили мартеницата за подарък на кмета на Сливен.

Дида Иванова създава мартеници от повече от 20 години. Казва, че в главата си има толкоз доста хрумвания, че не може да реализира всичко за 12 месеца. Останали са намислени модели и да идната година.

Сред най-интересните мартеници на пл. Тройката са детските. Има и доста вълнени и бели и червени преплетени конци. Има и шантави оферти, измежду които доминират китайските.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР