Има и един странен случай - мъж твърди, че са

...
Има и един странен случай - мъж твърди, че са
Коментари Харесай

Куриозни престъпления от Кумлука в Бургас, крадците отмъкват дори вратите на стаите

Има и един чудноват случай - мъж твърди, че са му откраднали телефона и са почнали да пишат на непознати дами, само че почтено казано версията му леко издишаше 

За редица куриозни закононарушения в бургаската ромска махала, известна като Кумлука, оповестиха локални поданици, представени от bmt-news.com. Няколко фамилии се оплакаха, че са жертви на постоянни и брутални нападения.

Евангелският свещеник Ахмед Емин също е измежду потърпевшите. Откраднали вратите от вкъщи му, само че единствено тези от вътрешните стаи – крадците ги откачили и взели със себе си. Другото било непокътнато.

„ От няколко дни са кражбите тук. В къщата, където ние живеем са разрушени пет вътрешни порти, които са взети. Алуминиеви са. Подали сме тъжба. Полицията незабавно ни спомага “ , споделя Ахмед.

Той е сигурен, че кражбата е станала, с цел да се продадат вратите в пункт за вторични първични материали, защото твърди, че са много тежки.

Съсед на локалния свещеник пък описа, че крадците влезнали у тях и отмъкнали голям брой персонални движимости. Сред тях и телефонът на индивида. От него нарушителите влезнали във Facebook профила му и почнали да пишат известие на млади дами.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

 



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР