„Има и други депутати от „Има такъв народ“, които не

...
„Има и други депутати от „Има такъв народ“, които не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Има и други от ИТН, които не искат да протестират с Пеевски

„ Има и други депутати от „ ИТН “, които не желаят да стачкуват с Делян Пеевски “, сподели министър председателят Кирил Петков в изявление за бТВ.

„ Когато извън пред Народното събрание Пеевски стачкува против това държавно управление, когато ГЕРБ ясно изявява предпочитание, че няма да има поддръжка, когато „ Възраждане “ с сделките с Митрофанова застават против нас, а по едно и също време с това площадът е цялостен с младежи, които споделят „ Подкрепям те “, разбирате, че вотът на съмнение не е от огромно значение “, сподели министър председателят.

Той посочи, че и в двата случая – и да падне, и да не падне държавното управление – би трябвало още веднъж да продължат да приказват с депутатите в Народно събрание, с цел да доближат до 121 гласа за болшинство.

„ В момента има няколко индивида в Има Такъв Народ, които се чудят. Тяхното чудене е сред преданост към партията си и голямата отговорност, която осъзнават, че имат. Те имат един голям конфликт- Надявам се, че в идващите няколко дни ще имат време да осмислят историческата си тежест “, сподели Петков. Той не сподели точната численост на тези депутати, само че има вяра, че са 7-8.

„ Има хора и в другите партии, които сега осъзнават какъв брой тежка рецесия може да пристигна в случай че това държавно управление падне. Те не схващат своите водачи в този миг “, сподели Петков.

Лидерът на „ Продължаваме промяната “ не изключи да има диалози с депутати от други партии, само че при изискване.

„ Не бих приказвал с Доган, не бих приказвал с Пеевски, не бих приказвал с Борисов, не бих приказвал с Костадинов, не бих приказвал със Слави Трифонов, не бих приказвал с Тошко Йорданов. С всички депутати, които желаят да попитат какви са концепциите на кабинета оттук насетне – подготвени сме да приказваме “, сподели Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР