Има и други дами обаче, които дали поради липса на

...
Има и други дами обаче, които дали поради липса на
Коментари Харесай

Трик: Пералнята се чисти сама с този метод, направо свети

Има и други дами обаче, които дали заради липса на време или просто, тъй като избират да прекарват свободното си време по различен метод, не обичат да правят кой знае какъв брой домакинска работа. 

Тя обаче не чака, а в случай че не почистваме постоянно повърхностите, те бързо ще се занемарят и съсипят. 
Как ще се почувствате, в случай че ви кажем, че има безпределно елементарен метод пералнята ви безусловно да свети. Всичко става единствено за няколко минути и тя се почиства безусловно сама. Вие ще може да се отпуснете някъде и умерено а си пиете кафето. 

Да, звучи прекомерно хубаво, с цел да е истина, само че действително е. Трябва да забравите за скъпите препарати, които множеството дами употребяват. Те са нападателни освен към кожата ви, само че и към повърхностите. Не ви трябват даже никакви гъби за разчистване. Тайната е другаде. 

В обществената платформа „ Инстаграм “, плъзна доста забавно видео, на което жена взема решение да почисти пералнята си с нов способ. За задачата ви би трябвало един лимон, паста за зъби и сода за самун.

Режете лимона през средата, слагате малко от пастата за зъби върху него и го пъхате в пералнята. 

От пастата поставяте малко върху вратата, а по-късно и при гуменото покритие. Там обаче изсипвате и содата. След това затваряте пералнята и я пускате на най-краткият 15-минутен режим. 

Докато тя върти вие може да се заемете с друга част от почистването или просто да седнете и да изпиете едно кафе. Когато свършите пералнята ви безусловно ще свети.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР