Има и добри хора на този свят. Хора, които помагат

...
Има и добри хора на този свят. Хора, които помагат
Коментари Харесай

Те намериха малко теленце, което не можеше да ходи и беше ранено. Това, което направиха, трогна всички! (ВИДЕО)

Има и положителни хора на този свят. Хора, които оказват помощ на животните и го вършат от сърце! Такива са невероятните хора от Animal Aid Unlimited, които оказват помощ на попаднали в неволя животни в Индия. Ако си мислите, че става въпрос единствено за улични котки и кучета, надълбоко се лъжете. Тези хора оказват помощ на наедрял рогат добитък, магарета, коне, крави, телета, кози и други.

Защото и те също като останалите животни им трябват същински грижи. Когато откриха това теленце на улицата в Индия, което беше ранено и не можеше да върви, те се бояха да не му се случи най-лошото. Защото сигурно щеше да загине на улицата. Неговата майка беше също наоколо до него, само че не можеше да му окаже никаква помощ.

Но когато тези хора се появиха с благородната си задача да го спасят, кравата беше на път да се паникьоса, тъй като си мислеше, че ще й лишават детето. Те направиха всичко допустимо това да не се случи. Вижте по какъв начин продължи тази невероятна история и дали всичко приключи с благополучен край!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР