Има хора в живота ни, с които колкото и да

...
Има хора в живота ни, с които колкото и да
Коментари Харесай

3-те двойки зодии, които не могат да се ПОНАСЯТ

Има хора в живота ни, с които колкото и да ни е желае, нещата просто не се получават. Понякога това са сътрудници, с които работим, различен път другари, с който се разделяме и трети път – любови, които идват и разбутват живота ни, както не сме си и представяли. Не бива да вършим компромис със себе си и да се опитваме да сме близки с хора, които просто не са за нас и в никакъв случай не бихме могли да променим това.
Ето кои са 3-те двойки , които просто не могат да се понасят, каквото и да се пробват да създадат, с цел да им се получи:
ОВЕН и ВЕЗНИ: Тази двойка  може да бъде всичко друго, само че не и същинска любовна двойка в живота. Овните са доста буйни, експресивни, буйни и от време на време диви що се отнася до усеща, страсти и темперамент. Докато Везните са толкоз спокойни, неуверени и точно за това Овните не виждат никаква пристрастеност и не усещат никаква химия. На моменти даже не могат да ги понасят, поради това, че се съгласяват с всичко и нямат лично мнение, което да изразят. Докато Овните се грижат всеки да научи какво мислят по всеки един въпрос. Тези две  не могат да имат дълготрайна връзка, тъй като най-после всяка една обич приключва с паметен скандал, след който шансът да си проговорят още веднъж, е съвсем незабележим! Не подценявайте несъвместимостта сред тези две  и не си мислете, че можете да оправите нещата, единствено тъй като ви се желае.

ТЕЛЕЦ и КОЗИРОГ: Истински взривоопасна композиция! Тези две  понякога си наподобяват по толкоз доста неща, че точно това се оказва огромният проблем. И Телците, и Козирозите държат да получават цялото внимание на света за себе си. Обичат да акцентират това, което могат и държат целия свят да научи какъв брой са положителни, прелестни и неповторими. Ако единствено единият го правеше, можете би щеше да се откри баланс, само че съревнованието сред двете  кой е по-по-най в никакъв случай не приключва добре. Понякога даже не могат да стоят в една стая, тъй като няма да се откри място за егото и на двете страни. Ако приказваме за обич – изключено е, тъй като постоянно ще спорят кой дава повече и кой не дава задоволително за връзката им. Това е погубващо и несъмнено не е добра основа за същинска и дълготрайна обич, която остава за цялостен живот. Освен това и двете  са толкоз ревностни, че се появява още един огромен проблем, с който никой на този свят не може да се оправи. Ревност и от двата колегата, която може да изпепели всяка обич. Такива са си те...


Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР