Има хора от служебния кабинет, които са грандомани и сноби.

...
Има хора от служебния кабинет, които са грандомани и сноби.
Коментари Харесай

Йордан Цонев: ДПС не трябва да носи отговорност за политически буламач

" Има хора от служебния кабинет, които са грандомани и сноби. Икономическият екип на държавното управление е от икономическото крило на кръга " Капитал ". Става въпрос за сериозна машина със собствен метод на въздействие ".

Това сподели пред БНР член на управлението на Движение за права и свободи и народен представител от Движението. Според него " задкулисие е, когато не участваш директно с лицето си ".
 Христо Иванов сбит за мандата: Ще изчакаме, рано е за коментар Христо Иванов сбит за мандата: Ще изчакаме, рано е за коментар
Напълно чужд за нас сътрудник, ще изчакаме по какъв начин ще бъде презентиран, по какъв начин ще бъде презентиран и съставът на Министерския съвет, каква прочие..

" При нас няма задкулисие ", акцентира той. И оцени качествата на служебния министър-председател, само че се усъмни в изтъкваната успешност на служебния стопански министър и на служебния министър на финансите.

" Движение за права и свободи като всяка партия си има задоволително грехове, няма потребност да ѝ се измислят нови - като измислената координирана офанзива със Слави ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР