Има хора, на които искаме да приличаме или направо да

...
Има хора, на които искаме да приличаме или направо да
Коментари Харесай

Искате верен партньор? От тези ЗОДИИ трябва да е!

Има хора, на които желаеме да приличаме или напряко да бъдем като тях. Казват, че такива хора имат златно сърце. А какво в действителност значи добър човек? Може би една от главните черти е верността и надеждността.

Всеки знак на зодиака се разграничава един от различен с  характер, манталитет, дейности, присъщи привички. Астролозите споделям кои от зодиите се смятат за най-верните и надеждни, такива на които може да разчитате във всяка обстановка.

Овен

Той има доста дефекти и положителни качества, както и всички останали зодии. Въпреки това, едно от най-значимите  качества на този зодиакален знак е надеждността. Овен има известна степен на нарцисизъм в характера си, само че душата му се стреми да помогне на близки хора, неговото семейство, другари. Освен това този знак е откровен и доста транспарантен. Той в никакъв случай не атакува хората и не предава тези, които са му скъпи. Като предписание, той избира да разгласи на глас мислите си персонално на събеседника, а не злоупотребяват с думи и не приказва зад тила на другите.

 Лъв

Лъвовете имат рядка отдаденост и съчувствие. Той има мощна вътрешен глас и свръхчувствителност. Лъвът в никакъв случай не остава апатичен към казуса на обичания човек и постоянно усеща болката на другите върху себе си, като че ли компликациите и проблемите го засягат персонално. Представителите на този знак в никакъв случай не слагат своите персонални потребности над потребностите на другите. Щедростта е една от най-великите добродетели на този зодиакален знак.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР