Има хора, които винаги са готови да изкажат мнението си,

...
Има хора, които винаги са готови да изкажат мнението си,
Коментари Харесай

Петте зодии, които винаги са готови да влязат в битка

Има хора, които постоянно са подготвени да изкажат мнението си, още преди да са чули гледната точка на индивида против тях. Замисляли ли сте се вие ли сте този, който постоянно приключва в неприятности и се кара с близките? Може да има доста аргументи за вашия висок характер. Звездите обаче също играят забележителна роля в повлияването на вашето въодушевление и експанзия. Именно те могат да ви накарат да се вкарате в нестабилни обстановки.

За да разберете повече за това къде се намирате във връзка с яд, борби и разногласия, би трябвало да погледнете по-отблизо астрологията.

Според нея има пет зодиакални знака, които постоянно са подготвени да влязат в борба и спор. Ето и кои са те:

Овен

Една от зодии е Овен. Те са освен импулсивни, само че и елементарно се разочароват, което в допълнение ги води към неприятности и борби. Нещо повече – Овенът в никакъв случай не таи завист в себе си. След като се ядоса, той ще избухне незабавно и може да ви вбеси с разгорещените си разногласия и удари. С доста малко самообладание, Овенът постоянно ще стартира борба и ще ви накара да загубите, без значение дали е словесна или физическа.

Телец

Въпреки че Телците са нападателни и безкомпромисни, те в никакъв случай не стартират борба. Но в случай че не сте съгласни с тях, никой не може да те избави от сложното пътешестване, през което ще ви преведат. Обикновено първоначално родените под този знак разискват нещата умерено, само че постоянно приключват в пълноценна борба. С този „ постоянно верен “ нюх на личността е много мъчно да ги накарате да признаят неверните си каузи. Телците постоянно са подготвени да се бият до гибелта си, метафорично казано, защото са супер.

Близнаци

Близнаците не обичат, когато някой се изпречи на пътя им. След като пътят им е блокиран, те не са от тези хора, които просто се отдръпват и гледат драмата. Те постоянно са подготвени да, последвани от борба, без значение до каква степен ще стигне спорът. Те постоянно употребяват думите като първо оръжие в арсенала си. Представителите на тази зодия добре знаят, че казаното от тях може да нанесе доста по-сериозни удари от физическата мощ. Освен това Близнаците са извънредно непредвидими, защото дейностите им зависят от настроението им. Точно по тази причина е мъчно да се плануват отговорите им и да се отвърне на нападките им.

Лъв

Лъвовете са умни и могат елементарно да ви преведат през грубите и тежки словесни борби. Те са гордият себелюбив фанатик, който може да те накара да ревеш като бебе, щом стане дума за егото им. Ако нещо ги нарани, те ще създадат обстановката доста персонална и ще ви смъкват назад на земята. Това, което е хубавото при тях е, че положителната връзка може да ги охлади бързо.

Рак

Обърнете особено внимание, до момента в който говорите с Рак. Те са извънредно сензитивно и безусловно всичко може да ги нарани до дъното на сърцето им. Като цяло Раците са спокойни и прочувствено интелигентни, само че няма да правят отстъпка, в случай че ги обидите. Те постоянно са подготвени да си спомнят даже и остарели кавги и да ги употребяват като ориентир в настоящите ви разногласия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР