Има хора, които в гнева си са способни да избухнат

...
Има хора, които в гнева си са способни да избухнат
Коментари Харесай

Не ядосвайте тези зодии за нищо на света!

Има хора, които в гнева си са способни да избухнат дотам, че да създадат и кажат неща, за които след това да съжаляват горчиво. И да, всички от време на време споделяме недомислени неща, само че тези три зодии са искрено рискови, когато стане въпрос за напрегната обстановка.

Вижте кои са те:



Скорпион

Отмъстителни и проклети, скорпионите са най-опасните знаци на зодиака. Рядко някой знае какво му се върти в главата, по какъв начин и на кого желае да отмъщава и по кое време ще се случи това и дали няма да ви изненада. А той най-вероятно ще ви изненада.

Ако скорпионите решат, те ще трансфорат живота ви в призрачен сън и няма да спрат, до момента в който не задоволят удоволствието си да наранят индивида, който са си набелязали, тъй като са решили, че си го заслужава.

Те стават значима част от живота ви с огромна решителност, до момента в който най-после не са толкоз контролиращи, че стартирате постепенно, само че несъмнено да ставате отговорни за всякога, в който не сте удовлетворили проклетника.
 10 метода да се справите с хора, месещи се в живота ви 10 метода да се справите с хора, месещи се в живота ви
" Интригантът " е извънредно сполучлива пиеса от 18-ти век за човек, който желае да знае всичко за другите и се бърка в живота им. Изглежда...

Козирог

Козирогът наподобява празен и кух, без нито една страст - единствено успокоение и тишина. Които в действителност са добра маска на някой, който натрупа, обмисля и подрежда тактика.

Всичко което козирогът прави е доста отдалеко премислено съгласно неговите показа и разбирания за света, които много постоянно нямат никаква връзка с действителността. Той настойчиво ще си премълчи в случай че се почуства засегнат от вас, само че от вътрешната страна ще изпита такава гняв, че ще слушате за това дълго и шумно бърборене, до момента в който не откри метод да ви го върне, с цел да се почувствате неуместно.

Те настойчиво могат да държат на своето, без значение дали са прави или не и да нараняват доста хора към себе си, без даже да го виждат.


 Тези 4 зодии имат зли очи! Пазете се от тях... Тези 4 зодии имат зли очи! Пазете се от тях...
Някои хора просто могат да донесат неприятна сила в живота ви единствено с мислите си, който насочат към вас. Име доста недоброжелатели, от ко...

Водолей

На пръв взор може и да наподобява, че Водолеят е доста прелестен събеседник, само че в действителност той е един енергиен върколак.

Водолеят наподобява като добър и мил човек и другар, само че изражението му съвсем в никакъв случай не дава отговор на това, което се върти в главата му. Дори може да сте решили, че към този момент сте най-хубави другари, само че евентуално това е единствено лека благосклонност. Той има малко другари, а за него всички други са просто познати, с които му е добре да запълва свободното си време.

Те могат да се преструват дълго време и в един миг да се сетят за това, което ги е наранило и да натякват дълго време. А в случай че знаят, че този, който не харесват, се усеща зле, им носи безпределно наслаждение и се усещат по-добри от всички.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР