Има хора, които твърдят, че сексът след появата на децата

...
Има хора, които твърдят, че сексът след появата на децата
Коментари Харесай

Секс проблемите на семейните двойки с деца

Има хора, които настояват, че сексът след появяването на децата става доста по-качествен и трогателен. Да не забравяме обаче, че той е и много по-предизвикателен и обстоен, защото към този момент не разполагате с уединението и опцията да вършиме каквото и когато си поискате.
Ето и 8 секс казуса, с които двойките с деца се сблъскват:

1. Измислянето на нови и нови неистини
Ако имате деца, вероятността все в миналото да ви заловен в крачка е огромна. И тогава идва и въпросът: „ Мамо, тате какво вършиме? “. Разбира се, че няма по какъв начин да им обясните, изключително в случай че са в невръстна възраст, а несъмнено ще се почувствате засрамени, макар че не вършиме нищо неправилно. Единственото решение е да измисляте нови и нови лъжливи пояснения.

2. Пипането ви идва прекомерно доста
По през целия ден сте мачкани, лигавени, дърпани и опипвани от своето дете и когато обичаният човек желае да се допре до някоя част от тялото ви, напряко откачате.

3. Разкъсвани сте от етични алтернативи
Чували сте, че даже да ви гледа, мъничето ви няма да запомни моментите, в които пъшкате в възторг. И въпреки всичко не ви се има вяра и не можете да се отпуснете под зоркия му взор на метър от леглото.

4. Либидото ви постоянно отхвърля
Покрай грижите за малкия/малката ви става все по-трудно да заповядате на вагината си да се настрои полово.

5. Настроени сте на наставнически режим 24/7
Най-накрая с половинката сте измислили секси проект. Правите се, че гледате телевизия, до момента в който не получите есемес от него: „ Чакам те в банята след 2 минути “. И таман с усмивка се запътвате нататък, когато 3-годишния ви наследник надава вик, тъй като преди малко се е катурнал от стола и го заплашва цицина. И ето по какъв начин сексът още веднъж остава вероятно за друга вечер...в далечно бъдеще.

6. Подкупвате децата си
Допълнителна купичка сладолед или още час пред тв приемника или компютъра са част от оръжията ви, с цел да може да отделите малко време на половинката. Те обаче ви карат да се чувствате още по-виновни, тъй като осъзнавате, че това са взаимни отстъпки с възпитателните ви способи.

7. Секс играчките ви стават „ социална благосъстоятелност “
Когато 2-годишното ви момиченце, реве неистово, тъй като се пробвате да вземете вибратора си от ръцете ѝ (тя инцидентно се е натъкнала на него в шкафа виза бельо), ви идва безусловно да се гръмнете.

8. Заобиколени сте от неверните детски играчки
В разпалена „ битка “ с колегата ви, нещо се впива в задните ви елементи. Уви, това не са пръстите му, а терминатор, който преди малко е бръкнал дълбоко, където право на достъп има единствено обичания човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР